Η Λάουρα Νάργες βλέπει… τελικό

Τρέμε Ντορέττα και Ηλία

Η Λάουρα Νάργες βλέπει… τελικό

Δεν την έχουν αποκαλέσει τυχαία… «εξολοθρευτή». Τέσσερις φορές έχει βρεθεί υποψήφια για αποχώρηση και τις τέσσερις έχει βγάλει νοκ άουτ τους αντιπάλους της.

Ο λόγος φυσικά για τη Λάουρα Νάργες που όπως είπε στην κάμερα του STAR μπορεί να μην το περίμενε, αλλά τελικά καλοβλέπει μια θέση στον τελικό.

«Αν θα μου το έλεγε κάποιος πριν από τέσσερις μήνες ότι θα φτάσω στους τέσσερις θα έλεγα ότι είναι τρελός. Βέβαια το ήθελα και θέλω να φτάσω στο τέλος», είπε.

Πάντως από την αντίδρασή της στο τελευταίο live καταλάβαμε πολύ καλά ότι η Λάουρα θέλει να βγει νικήτρια πάαααααρα πολύ!!!!

«Έτσι όπως μου το έλεγε η Ζέτα περίμενα να μου πει ότι θα φύγω κατευθείαν. Μου κάνουν τα πάντα εκεί στο Dancing», είπε.

Τώρα πια το βλέμμα της είναι στραμμένο μόνο στον τελικό.

«Τον θέλουμε πάρα πολύ τον τελικό. Τον βλέπουμε στο βάθος με καρδούλες, αλλά προς το παρόν στοχεύουμε στον ημιτελικό», είπε.

Την ίδια στιγμή τα δύο φαβορί, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Ηλίας Βρεττός έβγαλαν για λίγο τα παπούτσια του χορού και πόζαραν για γνωστό περιοδικό.

«Με το Dancing with the Stars μου δόθηκε πράγματι η ευκαιρία να ανακαλύψω πράγματα τα οποία δεν είχα ιδέα ότι μπορούσα να κάνω. Ο κόσμος με έχει γνωρίσει λίγο καλύτερα γιατί βλέποντάς με ως ηθοποιό δεν είχε την ευκαιρία να δει πώς κινούμε και πώς είμαι ως άνθρωπος», είπε η Ντορέττα.

Όσο για τον Ηλία Βρεττό, παραδέχεται ότι του είναι δύσκολο να διαχειριστεί όλο αυτό που του συμβαίνει.

«Αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ και μου είναι εξαιρετικά άβολο να δηλώσω ότι είμαι με κάποια γυναίκα και να αρχίσω να μιλάω για το πώς είμαστε ως ζευγάρι ή να αρχίσω να μιλάω για εκείνη», είπε, ενώ παραδέχθηκε ότι διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top