Δυσαρεστημένη η Ε. Μανωλίδου με το τάνγκο που θα χορέψει στο Dancing

Τι είπε για τη συνάντησή της με τη Ματθίλδη Μαγγίρα;

Δυσαρεστημένη η Ε. Μανωλίδου με το τάνγκο που θα χορέψει στο Dancing
Σας γράψαμε και εδώ στο star.gr ότι η Ευγενία Μανωλίδου επιστρέφει αυτή την Κυριακή στο Dancing και θα χορέψει μαζί με τον Ηλία Βρεττό και την Κλωντιάννα.

Οι τρεις τους λοιπόν θα χορέψουν τάνγκο, κάτι που δεν ενθουσίασε και πολύ την Ευγενία, η οποία δεν έκρυψε το δισταγμό της.

«Το τάνγκο θεωρώ ότι δεν είναι ένας χορός που μου ταιριάζει, αλλά το ήθελε πάρα πολύ ο Ηλίας και η Κλωντιάννα και θεωρούν ότι μπορούν να με εντάξουν πολύ ωραία μέσα στη χορογραφία τους. Αυτό που πρέπει να πω όμως είναι ότι ο guest που είναι ο ερασιτέχνης, θα χορέψει και με τον ερασιτέχνη και με τον επαγγελματία και αυτό έχει τρομερή δυσκολία γιατί εγώ ο ερασιτέχνης θα πρέπει να χορέψω με τον ερασιτέχνη διαγωνιζόμενο και είναι τελείως διαφορετικό να σε κρατάει ο επαγγελματίας από το να σε κρατάει ο ερασιτέχνης, που δεν έχει ακόμα την τεχνική», είπε η Ευγενία με νάζι και ευγένεια, αλλά όλοι καταλάβαμε ότι δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στον Ηλία Βρεττό!!!

Βρε δεν πα να θεωρείται φαβορί στο Dancing; Η Ευγενία δε νιώθει τη σιγουριά του επαγγελματία και την έχει ξινίσει λίγο τη μουρίτσα της.

Όσο για τη… μεγάλη συνάντηση με την Ματθίλδη Μαγγίρα; Προς το παρόν η μία αποφεύγει την άλλη όπως ο διάολος το λιβάνι και δεν έχουν συναντηθεί. Την Κυριακή όμως δε θα μπορέσουν να το αποφύγουν και όπως είπε η Ευγενία όταν δει τη Ματθίλδη θα της μιλήσει, εκφράζοντας και την π��ποίθηση ότι στο show της, την σατιρίζει πολύ καλά.

Κυρία η Ευγενία, όχι παίζουμε…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top