Ελεονώρα Μελέτη : Πιο ευτυχισμένη από ποτέ παρέα με την ανιψιά της

Απόλαυσε τις οικογενειακές στιγμές. Στιγμή δεν έχασε το χαμόγελό της!

Ελεονώρα Μελέτη : Πιο ευτυχισμένη από ποτέ παρέα με την ανιψιά της

Το Σάββατο το απόγευμα, ο φακός απαθανάτισε την Ελεονώρα Μελέτη να συνοδεύει την συνονόματη ανιψιά της σε παιδικό πάρτι.

«Έχει μεγάλη αδυναμία στην ανιψιά της, την οποία έχει βαφτίσει. Τρελαίνεται να της παίρνει δωράκια και της κάνει συχνά babysitting. Εξάλλου και η ίδια δεν έχει κρύψει την επιθυμία της να γίνει κάποια στιγμή μητέρα» λέει συγγενικό πρόσωπο της παρουσιάστριας.

eleonwra.jpg
Την ίδια στιγμή, οι φήμες λένε πως τους τελευταίους μήνες ένας άντρας εκτός του χώρου της showbiz την κάνει ξανά να χαμογελάει, αν και η ίδια εξακολουθεί να τηρεί σιγήν ιχθύος σε ό,τι αφορά στην προσωπική της ζωή.

meleee.jpg
Πρόσφατα μάλιστα η Ελεονώρα εθεάθη μαζί του στην Αράχοβα. Όπως αποκάλυψε πηγή του φιλικού της περίγυρου: «Έχει γίνει πολύ προσεκτική πλέον γιατί θεωρεί ότι η προβολή που έχει λόγω της δουλειάς της έχει κάνει κακό στις σχέσεις της».

meleth.jpg
«Η δημοσιότητα μου έχει πάρει ανθρώπους» είχε παραδεχτεί η ίδια πριν από έναν μήνα.
Η παρουσιάστρια με σιγουριά είχε δηλώσει πως «άρχισα να σκέφτομαι ότι θέλω να πολύ να κάνω οικογένεια. Θέλω έναν δια βίου σύντροφο. Τον έναν. Για πάντα. Μέχρι το τέλος, Αυτό είναι το μόνο που ζητάω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top