Φαίη Σκορδά: Με ανοιξιάτικο look μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής της

Με χαμόγελο μετά την πρώτη μέρα ανταγωνισμού με την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Φαίη Σκορδά: Με ανοιξιάτικο look μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής της

Από το πρωί της Δευτέρας η Φαίη Σκορδά έχει για πρώτη φορά στην τηλεοπτική της διαδρομή «αντίπαλο» την καλή της φίλη Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία «μετακόμισε» με το «FTHIS TV» την ίδια μέρα στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1.

Η Φαίη Σκορδά και η Σταματίνα Τσιμτσιλή γνωρίστηκαν το 2006 όταν συνεργάστηκαν στην καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή του Alter «Πολύ μπλα μπλα» με παρουσιάστρια την Φαίη.

Η Σταματίνα ήταν στο πάνελ ,ενώ τέσσερα χρόνια αργότερα ανέλαβε τα ηνία της παρουσίασης, όταν η Φαίη πήρε μεταγραφή στο Mega για να παρουσιάσει με τον σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα το «Πρωινό mou».

«Η Φαίη και η Σταματίνα επιβεβαιώνουν ότι η φιλία τους δεν επηρεάζεται από τις εξελίξεις στην επαγγελματική τους ζωή» υποστηρίζει πηγή από το φιλικό τους περιβάλλον.

σκορδα.jpg
Στις φωτογραφίες την βλέπουμε το μεσημέρι της Δευτέρας, λίγες ώρες μετά την πρωινή της εκπομπή στην Παιανία με ανοιξιάτικο look.

σκορ.jpg
Να σημειώσουμε πως το βράδυ της Παρασκευής 25 Ιανουαρίου Σταματίνακαι Φαίη μαζί με τους συζύγους τους δείπνησαν προσκεκλημένοι στα γενέθλια της δημοσιογράφου Μαίρη Παλιαλέξη σε γνωστό εστιατόριο στα βόρεια προάστια. Στην ίδια παρέα ήταν ο Αντώνης Σρόιτερ με την σύντροφο του, Ιωάννα Μπούκη, ο κουμπάρος της Μάκης Πουνέντης και ο σύζυγός της Ηλίας Παπανικολάου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top