Απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα για Facebook και Instagram!

Προκειμένου να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία των χρηστών

Την αστυνομική ταυτότητα των χρηστών προκειμένου να εξακριβωθούν τα στοιχεία τους, ζητάνε Facebook και Instagram!

Τα δυο social media, ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, έχουν ξεκινήσει να ζητάνε την επιβεβαίωση των στοιχείων των κατόχων λογαριασμών,λέγοντας τους, να στείλουν ένα επίσημο έγγραφο με την φωτογραφία τους για επιβεβαίωση (ταυτότητα, διαβατήριο κλπ).

Το-instagram-ζητάει-και-ταυτότητα.jpg
Αρχικά, οι χρήστες πίστεψαν πως χάκερς προσπαθούν να υποκλέψουν προσωπικά τους στοιχεία, αλλά τελικά εκπρόσωπος του Facebook βγήκε και το επιβεβαίωσε, λέγοντας πως η τακτική αυτή θα εφαρμόζεται από εδώ και στο εξής, ώστε να εντοπίζονται οι χρήστες που έχουν ψεύτικους λογαριασμούς.

Κατά τον έλεγχο ζητήθηκε από τους χρήστες να συνδεθούν από desktop υπολογιστή για να ακολουθήσουν την διαδικασία ταυτοποίησης ενώ επέτρεψαν στους χρήστες να καλύψουν στην ταυτότητά τους τις πρόσθετες πληροφορίες, αφού το μόνο που ενδιαφέρει την υπηρεσία είναι το πλήρες όνομα, η φωτογραφία και η ημερομηνία γέννησης.

Να σημειώσουμε, πως αν και οι περισσότεροι χρήστες γνώρισαν το Instagram ως πιο «χαλαρό», οι νέοι όροι, ισχύουν και γι΄αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top