Μ. Συνατσάκη: Τα σχέδια για γάμο με τον Μ. Στρατή και η εμπειρία της στο «Master Chef»

Τι απαντά σε όσους τη συγκρίνουν με την Ε. Μανωλίδου;

Μ. Συνατσάκη: Τα σχέδια για γάμο με τον Μ. Στρατή και η εμπειρία της στο «Master Chef»
Ο δολοφόνος γυρίζει πάντα στον τόπο τους εγκλήματος και αυτό ισχύει και για τη Μαίρη Συνατσάκη που επέστρεψε και πάλι στο «Πρωινό mou», αυτή τη φορά όμως ως καλεσμένη.

Η παρουσιάστρια μίλησε φυσικά για την εμπειρία της στο Master Chef, μοιράστηκε όμως και πιο προσωπικά θέματα με τη Φαίη και τον Γιώργο, όπως ο γάμος με τον Μύρωνα Στρατή και το ενδεχόμενο ενός παιδιού.

Η Μαίρη δήλωσε ενθουσιασμένη με το Master Chef και απάντησε και σε όσους τη συγκρίνουν με την Ευγενία Μανωλίδου.

«Μου φαίνεται φυσιολογική όλη αυτή η σύγκριση και κριτική, αλλά δεν είναι μια υγιής διαδικασία να προσπαθεί κανείς να κάνει καλύτερα από κάποιον άλλο. Εγώ πιστεύω ότι το θέμα είναι να μπορείς να το κάνεις διαφορετικά κι εγώ αυτό προσπαθώ», είπε.

Όσο για το γάμο με τον καλό της; Συζήτηση δεν έχει γίνει ακόμα, όμως οι δυο τους συζούν ήδη εδώ και ενάμισι χρόνο και όπως είπε αισθάνεται πολύ όμορφα, χωρίς να υπάρχουν προβλήματα στη συγκατοίκηση.

«Δεν έχουμε συζητήσει με τον Μύρωνα για γάμο. Νομίζω ότι όλα έχουν να κάνουν με την έλευση ενός παιδιού. Δεν έχω κανένα φόβο με το γάμο, απλά δεν είμαι από τα κορίτσια που ονειρευόμουν από μικρή τον δικό μου γάμο», είπε.

Πάντως για παιδί όπως λέει δε θεωρεί ότι είναι μικρή.

«Δε θεωρώ ότι είμαι μικρή για να γίνω μητέρα. Δεν έχω προγραμματίσει καθόλου να κάνω ένα παιδί, αλλά αν συνέβαινε δε θα φρίκαρα», τόνισε.

Τέλος η παρουσιάστρια απ��κάλυψε ότι δεν την απασχολεί αν ο γάμος της θα είναι θρησκευτικός ή πολιτικός, αλλά θα θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο στο πάρτι μετά το γάμο, στο οποίο δε θα πάει κανείς με τακούνια και θα χορεύουν μέχρι το πρωί.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top