Τα έψαλλε σε Πετρετζίκη και DEMY ο Γ. Λιάγκας

Έξαλλος που δεν μιλάνε για τη σχέση τους

Ποιος είδε τον Λιάγκα και δεν τον φοβήθηκε σήμερα το πρωί. Τι το’ θελε η DEMY να μιλήσει γενικά και αόριστα για τον έρωτά της, τον Άκη καλέ, Master Chef, Πετρετζίκη; Τα πήρε ο παρουσιαστής γιατί και καλά όλοι ξέρουν με ποιον τα έχει και κ��νουν τις πάπιες.

«Λέω να σας ακούω σήμερα και να μη μιλήσω», είπε ο παρουσιαστής, αλλά δεν μπορούσε, τον έτρωγε η γλώσσα του τον Χριστιανό.

«Άμα δε λέτε με ποιον τα έχει η DEMY δεν είναι ενδιαφέροντα. Όλοι ξέρουμε, αλλά δεν το λέμε όμως. Αφού το ξέρουμε και δεν το λέμε είναι σαν να κοροϊδεύουμε τον κόσμο και τους εαυτούς μας», είπε, βγάζοντας καπνούς από τα αυτιά του.

Γιατί σου λέει ο άνθρωπος και ένα δίκιο το έχει, εμείς ξέρουμε με ποιον τα έχει η DEMY και αρχίζουμε τα χαριεντίσματα, δήθεν, τάχα αν είναι ερωτευμένη. Ε… αυτό δεν είναι κοροϊδία;

«Προτιμώ να κρατήσω μια στάση σιωπής είναι πιο έντιμο», είπε με ύφος, αλλά την υπόσχεσή του δεν την κράτησε γιατί τον έτρωγε το δίκιο.

«Το ότι κάποιοι άνθρωποι δεν μιλάνε για τη σχέση τους δε σημαίνει ότι οι άλλοι δεν μπορούν να μιλάνε γι’ αυτούς. Από τη μία καλά κάνουν τα παιδιά, από τη στιγμή που λένε ότι δε θέλουν να μιλάνε για τη σχέση τους και δεν το ανακοινώνουν. Από την άλλη όμως το να κάνεις εσύ ότι δεν ξέρεις δεν είναι έντιμο, αφού ξέρεις. Επιλέγω να μην μιλήσω. Γιατί όλοι ξέρουμε, αλλά κάνουμε ότι δεν ξέρουμε με ποιον τα έχει. Αν είναι να πούμε κάτι να μιλήσουμε, αλλιώς να μην πούμε τίποτα, όχι να λέμε ψέματα. Εντάξει κι εμάς φίλος μας είναι», φώναξε ο Λιάγκας και οι άλλοι τον είδαν έτσι φορτωμένο και δεν ήξεραν πώς να τον ηρεμήσουν.

Και πού ήταν ο Πετρετζίκης σε όλα αυτά; Είχε γίνει Λούης καλέ ο άνθρωπος και δεν ήξερε πού να κρυφτεί μ’ αυτά που άκουγε!!!

Πάντως εμείς είμαστε με τον Λι��γκα. Πες τα Χρυσόστομε γιατί έχουμε μπλέξει με τους celebrities που «φυλάνε» την προσωπική τους ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top