Θητεία τέλος ο Ματέο: πίσω στην αγκαλιά της Μενεγάκη!

Γύρισε στο σπίτι ο καλός της και ετοιμάζονται για... Άχλα

Θητεία τέλος ο Ματέο: πίσω στην αγκαλιά της Μενεγάκη!

Καλέ πώς περνάει έτσι ο καιρός; Πότε μπήκε φαντάρος ο Ματέο Παντζόπουλος, πότε βγήκε... χαμπάρι δεν πήραμε! Μετά από την θητεία – express, ο 43χρονος επιχειρηματίας επέστρεψε στην αγκαλιά της Ελένης Μενεγάκη και ετοιμάζονται πυρετωδώς για Άχλα!

Όσο η Ελένη είναι στο πλατό, ο Μαθιός κανονίζει τα επαγγελματικά του. Μάλιστα, ο φακός τον «τσάκωσε» την περασμένη Τρίτη στην Καλλιθέα, με το δισάκι του στον ώμο, όπου επισκέφθηκε στενό του συνεργάτη για θέματα που αφορούν στην ξενοδοχειακή του μονάδα στην Άνδρο.

mateo1.jpgmateo2.jpg

«Το τελευταίο δ��άστημα συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες ανακαίνισης και συντήρησης του ξενοδοχείου, αλλά και του σπιτιού που μοιράζονται ο Μάκης Παντζόπουλος και η Ελένη Μενεγάκη», δήλωσε κάτοικος της Άνδρου (καλέ, στα Άχλα ξημεροβραδιάζεται ή έχει καλές πηγές πληροφόρησης στην Αθήνα;).

axla.jpgaxla1.jpg

Το ζευγάρι, στο μεταξύ, δεν παρέλειψε να βγει να φάει ένα σούσι, έτσι, για να γιορτάσει τον γυρισμό του πάλαι ποτέ στρατευμένου: στο Κολωνάκι σου λέει πήγαν η παρουσιάστρια και ο καλός της, για να απολαύσουν ρομαντικό δείπνο για δύο, σε εστιατόριο που εξειδικεύεται στην ιαπωνική κουζίνα (όχι παίζουμε).

Κι όλα αυτά λίγες μόνο ημέρες -6 για την ακρίβεια- πριν την συμπλήρωση τριών χρόνων από την ανακοίνωση του διαζυγίου της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου (29 Ιανουαρίου του 2010 έσκασε η «βόμβα») κι ενώ η παρουσιάστρια έδειξε πρόσφατα έντονο ενδιαφέρον στην εκπομπή της για το σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης... Μωρέ λες;;;

eleni.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top