Τ. Στεφανίδου: «Πέρασα πέντε δυστυχέστατα χρόνια»

Η περιπέτεια με τη νευρική ανορεξία και τα δύσκολα χρόνια στη Γερμανία

Συγκλονιστική ήταν η εξομολόγηση της Τατιάνας Σταφανίδου για τα χρόνια που πέρασε στη Γερμανία, σπουδάζοντας κλασικό χορό. Η παρουσι��στρια εξομολ��γήθηκε ότι τα χρόνια αυτά για την ίδια ήταν εφιαλτικά, είναι όμως μια εμπειρία που δε θα ξεχάσει ποτέ.

«Πέρασα πέντε εφιαλτικά χρόνια. Έπαθα νευρική ανορεξία, τελείωσα το ελληνικό λύκειο του Αμβούργου και ξύπναγα στις πέντε το χάραμα με χιόνια και άλλαζα πέντε τρένα και μετά πήγαινα στην Όπερα του Αμβούργου. Ήμουν ένα δυστυχέστατο πλάσμα για πέντε χρόνια», είπε.

Μάλιστα η Τατιάνα αποκάλυψε ότι δεν είχε μια αγκαλιά για να την παρηγορήσει τα δύσκολα εκείνα χρόνια και αντίθετα ζούσε σε ένα αυστηρότατο περιβάλλον με πάρα πολλές απαιτήσεις.

«Ξύλο έτρωγα κάθε μέρα. Ήμουν 55 κιλά και ήμουν χοντρή. Έφτασα τα 48, έπαθαν τα κόκκαλά μου προβλήματα. Ήταν όλο αυτό πολύ άγριο για μένα και με στιγμάτισε», τόνισε.

Γι’ α��τό άλλωστε όπως λέει ότι κάνει θέλει να το κάνει τέλεια με αποτέλεσμα να επιβαρύνει πολύ τον εαυτό της.

«Εγώ την πληρώνω. Οι άνθρωποι που είναι τελειομανείς και θέλουν να τα κάνουν όλα τέλεια τελικά την πληρώνουν οι ίδιοι. Θέλοντας να τα κάνω όλα τέλεια προσφέρω πάρα πολύ. Και στον Νίκο και στην οικογένεια και στη δουλειά και θέλω κάποια στιγμή να με σκουντήξει κάποιος και να μου πει ότι τα πάω καλά και να ηρεμήσω», είπε.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top