Ελένη Μενεγάκη: Η Σιδηρά Κυρία της τηλεόρασης

Έχει τη δύναμη και επηρεάζει τους πάντες

Ελένη Μενεγάκη: Η Σιδηρά Κυρία της τηλεόρασης
Φωτιές στους τηλεθεατές άναψε η Ελένη Μενεγάκη την περασμένη Παρασκευή που έπαθε πατατράκ με το άρωμα του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου.

Πάκοι σου λέει τα e-mails για να μάθουν οι fans της πιο είναι αυτό το άρωμα που τόσο την ξετρέλανε. Μέχρι και την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Γρηγόρη Γκουντάρα ρωτούσαν όπου τους πετύχαιναν, για να μάθουν το μεγάλο μυστικό.

Γιατί το Λενιώ δεν αποκάλυπτε τη μάρκα στην εκπομπή της για να μην κάνει δια��ήμιση, παρά το γεγονός ότι το άρωμα αυτό δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα.

Κι εκεί ήταν που ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος θέλησε να υμνήσει την αυτού μεγαλειοτάτη, τη βασίλισσα της tv που θέλει πάντα να μας θυμίζει ότι κρατά ακόμα τα σκήπτρα, παρά τα χρόνια που έχουν περάσει.

«Αυτό έρχεται να αποδείξει τη δύναμη που έχεις εσύ να μεταδώσεις στον κόσμο, κάτι που αγαπάς», της είπε ο συνεργάτης της κι εκείνη τον κοιτούσε όλο νάζι και με ύφος: «Πες μου κι άλλα, πες μου κι άλλα»…

Επειδή όμως το Λενιώ είναι παλιά καραβάνα και κάτι τέτοια τα παίζει στα δάχτυλα το έπαιζε σεμνή και ταπεινή.

«Επειδή αρέσει σε μένα, δεν πάει να πει ότι θα αρέσει και σε όλους. Σε εμένα μπορεί να αρέσει, σε κάποιον άλλο μπορεί να του βρωμάει. Αυτά είναι υποκειμενικά», είπε δήθεν μου τάχα μου ότι δεν πίστευε όσα της είπε ο Θοδωρής.

Μια χαρά, καλά το πάει, όλο και κάτι θα βρίσκει για να απασχολεί…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top