Ναταλία Γερμανού: «δεν είμαι άσχετη, ούτε ατάλαντη»

Γιατί δεν μπορεί να πει ότι είναι καλή παρουσιάστρια;

Ναταλία Γερμανού: «δεν είμαι άσχετη, ούτε ατάλαντη»

«Είμαι καλή μέχρι ηλιθιότητας», υποστηρίζει η Ναταλία Γερμανού και αποποιείται κάθε τίτλο, ενώ δεν διστάζει να χαρακτηρίσει εξιλαστήριο θύμα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αλλά και να αναφερθεί στην κριτική και τα προσωπικά της!

Σε συνέντευξή της, η παρουσιάστρια του Alpha αναφέρει: «το “Ναταλία Γερμανού”, αν το μετρήσεις σε συλλαβές, είναι ένα μεσαίο όνομα. Δεν είναι ούτε μεγάλο, ούτε μικρό... Ο όρος “παρουσιάστρια πρώτης γραμμής” είναι λίγο παρωχημένος». «Δεν πιστεύω ότι είμαι άσχετη με την τηλεόραση, ούτε ατάλαντη. Όποιο είδος εκπομπής μου έχει δοθεί, έχω προσπαθήσει και θέλω να πιστεύω πως τα έχω καταφέρει να τα υπηρετήσω σωστά. Αλλά μου είναι πολύ δύσκολο να μιλάω για μένα. Να πω “ναι, είμαι καλή παρουσιάστρια!”. Δεν μπορώ να το πω, δεν μου βγαίνει από το στόμα. Θέλω να πιστεύω ότι από την ανταπόκριση του κόσμου τα έχω καταφέρει σχετικά καλά έως τώρα», συνεχίζει.

Υποστηρίζοντας πως είναι καλή μέχρι ηλιθιότητας και αυτό το ξέρουν όλοι οι συνάδελφοί της, η Ναταλία μιλά για τις κόντρες που λέγεται ότι υπάρχουν στο «Mες Στην Καλή Χαρά». «Με κάθε παρουσιάστρια που υπάρχει στον καναπέ αυτής της εκπομπής, με το που ξεκινάει η σεζόν, πουλάει κόντρα. Στην πορεία καταλαβαίνουν ότι δεν υπάρχει τίποτα», αναφέρει και, αφού εγκωμιάζει Σίσσυ Χρηστίδου και Έλενα Παπαβασιλείου, καταλήγει: «φέτος, η Κωνσταντίνα έτυχε να είναι εκείνη το εξιλαστήριο θύμα που θα πληρώσει πάλι αυτό το θεματάκι... Αλλά δεν νομίζω να με έχει παρουσιάσει κανείς σαν Μέδουσα, το ακριβώς αντίθετο. Είμαι τόσα χρόνια σε αυτό τον χώρο και είμαι ανοιχτό βιβλίο».

«Από πολύ μικρή ο πατέρας μου μου έμαθε ένα πράγμα. Όταν κάνεις ένα επάγγελμα που εκτίθεσαι δημόσια, δεν μπορείς να έχεις και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Υπάρχει ένα τίμημα σε αυτή τη δουλειά. Κάποιοι θα σε αγαπάνε, κάποιοι δεν θα σε συμπαθούν, κάποιοι θα σε σιχαίνονται, κάποιοι θα εκνευρίζονται μαζί σου. Μου έμαθε λοιπόν την κριτική, όχι απλώς να την δέχομαι, αλλά να την σέβομαι. Είναι πολύ μεγάλη διαφορά του να τη δέχεσαι από το να τη σέβεσαι κιόλας», συνεχίζει η παρουσιάστρια, υπογραμμίζοντας πως βιοποριστικά ζει από την τηλεόραση και, αν αναγκαστεί να μείνει εκτός, θα ζήσει και με αυτό.

Τέλος, αναφερόμενη στα προσωπικά της, η Ναταλία παραδέχεται πως ο έρωτας δεν είναι ο σκοπός της ζωής της, ότι έχει ερωτευθεί πραγματικά τρεις φορές και πως δεν έχει τίποτα συγκεκριμένο να πει για τα προσωπικά της: «μακάρι να ‘χα! Πραγματικά, δεν έχω κάτι να πω, αλήθεια το λέω», καταλήγει!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top