Τα βέλη της στον Στ. Θεοδωράκη έριξε η Α. Γραμμέλη

«Πουλάει το φαιδρό», έγραψε η τηλεκριτικός

Τα βέλη της στον Στ. Θεοδωράκη έριξε η Α. Γραμμέλη

Νέα κόντρα ξεκινά στην tv με την τηλεκριτικό Α. Γραμμέλη να στρέφει τα πυρά της εναντίον του Στ. Θεοδωράκη με αφορμή την τελευταία του εκπομπή για την VIP πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

«Πουλάει το φαιδρό. Όπως και το σκάνδαλο ειδικά εάν σε αυτό εμπλέκονται οι φίρμες της νεοελληνικής φούσκας. Ήταν λογικό λοιπόν μία συνέντευξη του Λάκη Γαβαλά στους “Πρωταγωνιστές” να αποτελέσει ελκυστικό τηλεοπτικό προϊόν. Διανθισμένη μάλιστα με σκάνδαλα όπου πρωταγωνιστούν η Βίκυ Σταμάτη, ο Άκης Τσοχατζόπουλος, και άλλοι εκπρόσωποι του νεοπλουτισμού και της διαφθοράς η εκπομπή διασφάλισε από το τρέιλερ κιόλας το ενδιαφέρον», έγραψε στη στήλη της στο Βήμα η τηλεκριτικός και συνέχισε:

«Ενδιαφέρον που εξατμίστηκε στην εξέλιξη καθώς το περιεχόμενο ήταν μία απλή παρουσίαση και καταγραφή γεγονότων τα οποία ένας διαβασμένος τηλεθεατής ήδη γνώριζε από τις εφημερίδες και τα δελτία ειδήσεων και σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, καλύτερα από τους Πρωταγωνιστές. Οι συνεντεύξεις λειτούργησαν απλά σαν σπικάζ των υποθέσεων απάτης και φοροδιαφυγής ενώ ήταν εμφανής η διάθεση να γίνει μία εκπομπή πιο ανάλαφρη καθώς χρησιμοποιήθηκαν τραγούδια και άλλα τηλεοπτικά εφέ για να στολιστεί η “διαφθορά”. Επιπλέον, στην υπόθεση Λάκη Γαβαλά, η οποία αποτέλεσε και την δημοφιλέστερη, παραμερίζοντας το κομμάτι της συνέντευξης , που ήταν ομολογουμένως επιτυχία, απορία προκαλεί η συνεχής επανάληψη του βίντεο με τον μόδιστρο να ακκίζεται σε στύλο που χρησιμοποιούν οι στριπτιζέζ σε πίστα νυχτερινού μαγαζιού. Εικόνες από βίλες που είχαμε δει πολλάκις σε εφημερίδες και site, εικόνες ανθρώπων από τη ζωή που έκαναν απενοχοποιημένα την περίοδο των παχιών αγελάδων και καταδικαστέα την εποχή της κρίσης, λίγο σούσουρο, λίγο σκάνδαλο και καληνύχτα σας. Άτυχη στιγμή των “Πρωταγωνιστών”».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top