Σαρωτικές εξελίξεις στα «Κλεμμένα Όνειρα»

Ο Σταύρος βρίσκεται στη φυλακή και δεν ξέρει πώς να ξεμπλέξει

Σαρωτικές εξελίξεις στα «Κλεμμένα Όνειρα»

Στην Ύδρα βρέθηκαν για μια μέρα η Βάσω Λασκαράκη και ο Κωνσταντίνος Λάγκος μαζί με το συνεργείο των «Κλεμμένων Ονείρων» για να πραγματοποιήσουν κάποια γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς.

oneira1.jpg
Στο επεισόδιο λοιπόν αυτό θα δούμε τη Φαίη και το Σταύρο να καταφέρνουν να αποδράσουν για λίγες μέρες στο νησί του Αργοσαρωνικού για να ζήσουν τον έρωτά τους.

oneira2.jpg

Τα δύο ερωτευμένα πιτσουνάκια δεν θέλουν να αφήσουν τα προβλήματα να τους κυριεύσουν και αποφασίζουν να κάνουν ένα ταξιδάκι μόνο για δύο. Εκεί ζουν στο έπακρο τον έρωτά τους, ενώ ο Σταύρος κάνει μια πρόταση στη Φαίη που την κάνει να πετάξει στους επτά ουρανούς.

oneira3.jpg


Όλα όμως ανατρέπονται με την επιστροφή τους στην Αθήνα. Ο Σταύρος βρίσκεται αντιμέτωπος τη δικαιοσύνη, αφού οι αστυνομικές αρχές και η Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος τον κατηγορούν για παράνομες δραστηριότητες σχετικά με το παιχνίδι.
oneira6.jpg

Φυσικά σε όλο αυτό έχει βάλει το χεράκι της και η Χρύσα. Ο Σταύρος καλείται να πείσει τις αρχές ότι δεν έχει καμία σχέση, όμως οι κατηγορίες εναντίον του είναι σοβαρές.

Στο πλευρό του είναι η Φαίη, αλλά και άνθρωποι που ούτε το φανταζόταν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top