Δ. Νομικού: «Μ’ ενδιέφερε πάντα να είναι καλά οι άλλοι και ξεχνούσα τον εαυτό μου»

«Ήρθε η ώρα να είμαι κι εγώ χαρούμενη»

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να οργιάζουν οι φήμες ότι η Δούκισσα Νομικού και ο Χρήστος Χολίδης δεν είναι πια μαζί, όμως η ίδια δηλώνει πιο χαρούμενη από ποτέ.

Μιλώντας για τον εαυτό της, η παρουσι��στρια παραδέχθηκε ότι πριν από δύο χρόνια δεν είχε πάρα πολλή αυτοπεποίθηση και πάντα κοιτούσε να είναι οι άλλοι καλά.

«Τα τελευταία δύο χρόνια διεκδικώ για τον εαυτό μου αυτά που θέλω. Και στη δουλειά στην αρχή ήμουν αρκετά ψαρωμένη. Πιο πολύ νοιάζομαι για τον άλλο, μη στεναχωρηθεί, μην πληγωθεί, ρίχνω πολύ νερό στο κρασί μου για να νιώσει ο άλλος καλύτερα», είπε η Δούκισσα και παραδέχθηκε ότι στο παρελθόν τον εαυτό της τον έβαζε πάντα στην άκρη.

«Τον ξεχνούσα τον εαυτό μου. Τώρα αρχίζω και βλέπω ότι κάποια στιγμή πρέπει κι εγώ να είμαι χαρούμενη. Και είμαι πολύ χαρούμενη», είπε με νόημα.

Αν λοιπόν συνδυάσουμε το γεγονός ότι τα τελευταία δύο χρόνια που είναι με τον Χρήστο Χολίδη έχει γίνει πιο δυναμική και όπως λέει και η ίδια είναι πολύ καλά, μάλλον δεν υπάρχουν προβλήματα στη σχέση τους και όλα είναι μια χαρά.
​​