Έλενα Παπαβασιλείου: «έχω ψάξει το κινητό του συντρόφου μου»

Τι απάντησε σε «καυτές» ερωτήσεις για τα προσωπικά της;

Έλενα Παπαβασιλείου: «έχω ψάξει το κινητό του συντρόφου μου»

Το ότι έχει κάνει... κατινιά ψάχνοντας το κινητό του συντρόφου της, παραδέχθηκε η Έλενα Παπαβασιλείου, ενώ μίλησε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που κάθισε στη θέση της στο «Μες Στην Καλή Χαρά» και την συμμετοχή της στο «Dancing With The Stars».

«Μία φορά, ο φίλος μου ξέχασε το κινητό του στην τσάντα μου και δεν το κοίταξα. Το ξέχασε δεύτερη και δεν το είδα. Το ξέχασε τρίτη και είπα “είναι από το Θεό, δες το” και το κοίταξα», παραδέχθηκε η σέξι παρουσιάστρια στην εκπομπή «Μίλα», προσθέτοντας πως η σχέση δεν διαλύθηκε, αλλά δόθηκαν εξηγήσεις.

Η Έλενα, πάντως, υποστήριξε πως σε μία σχέση πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη και ο ένας να σέβεται τον χώρο του άλλου, αλλιώς υπάρχει πρόβλημα στη σχέση, ενώ δεν έκρυψε πως θέλει τον άνδρα να την διεκδικεί.

«Μία φορά ήθελα να παρακολουθήσω τον φίλο μου, αλλά δεν το έκανα. Ήμουν κότα, αλλά πραγματικά το ήθελα», συνέχισε τις εξομολογήσεις η παρουσιάστρια , για χάρη της οποίας υπήρξε άνδρας που μάζεψε λεφτά και πήγε να την βρει στο Εξωτερικό μετά από καβγά που είχαν!

Μιλώντας για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Έλενα τόνισε πως δεν πήρε την θέση της διότι απλά «η θέση ανήκει σε όποιον κάνει κάθε φορά το συμβόλαιο», ενώ χαρακτήρισε το «Dancing With The Stars» ως μία από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής της και αφορμή για να πάρει πολλή αγάπη από τον κόσμο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top