Κατερίνα Καινούργιου: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά πότε έκανε σεξ

Το αυτοκινητιστικό ατύχημα του μπαμπά της που την συγκλόνισε

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά πότε έκανε σεξ

​Για τον αγαπημένο της πατέρα, τη sexy πλευρά της, το πρώτο της ραντεβού και την πρώτη φορά που ήρθε σε επαφή με άντρα μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου.

Αποκαλυπτήρια για την Κατερίνα που είπε δημόσια πότε έδωσε το πρώτο της φιλί και πότε ήρθε σε επαφή με άντρα. «Μέχρι τα 19 δεν είχα βγει ούτε ραντεβού. Στα 18 πρέπει να έδωσα το πρώτο φιλί. Την πρώτη μου σεξουαλική επαφή την είχα κάπου στα 22. Δεν βιάστηκα να κάνω σεξ. Είμαι παραδοσιακή και πολύ πουριτανή» δήλωσε.

Ο άντρας που θέλει, φαντάζεται πως θα έχει τον χαρακτήρα του μπαμπά της, ενώ υποστηρίζει πως «ο πατέρας μου ακόμα ελέγχει τι ώρα θα γυρίσω στο σπίτι», καθώς πρόσθεσε πως μένει ακόμα με τους γονείς της. Πριν από λίγο καιρό προσπάθησε να φύγει και να ζήσει μόνη της, αλλά δεν τα κατάφερε και επέστρεψε στο πατρικό της.

Ενώ έγινε αναφορά και στο αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχε ο μαπμπάς της όταν εκείνη ήταν πέντε χρονών. «Δεν μου αρέσει να το συζητάω. Δεν θέλει εκείνος. Μου έγινε μάθημα να είμαι προσεκτική».

Αισθάνεται sexy η Κατερίνα Καινούργιου; «Δεν έχω πιστέψει πολύ στην sexy πλευρά μου. Είναι ότι είμαι συντηρητική; Είναι ο τρόπος που μεγάλωσα; Δεν ξέρω» είπε με ειλικρίνεια η παρουσιάστρια.

Για τον χαρακτήρα της υποστήριξε πως «όταν νευριάσω μπορεί να μιλήσω άσχημα και να το μετανιώσω μετά. Είμαι γυναίκα. Δεν επιτρέπεται κάτι τέτοιο. Είμαι παραδοσιακή σε αυτά».

Όσο για τις κριτικές, «δεν ασχολούμαι. Δέχομαι τις κριτικές, τις διαβάζω. Κάποιοι έκαναν σωστές κριτικές και με βοήθησαν να βελτιωθώ γιατί είχαν δίκιο» υποστηρίζει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top