Σχέδιο εξυγίανσης της «Ελυθεροτυπίας»

Συνέντευξη Τύπου από την διοίκηση και τη διεύθυνση της εφημερίδας

Το σχέδιο εξυγίανσης και επαναφοράς της «Ελευθεροτυπίας» παρουσίασαν τα μέλη της διοίκησης και η διεύθυνση της εφημερίδας, με την ευκαιρία της επανέκδοσής της.

Ο διευθυντής της εφημερίδας, Βαγγέλης Παναγόπουλος, τόνισε πως στόχος παραμένει να είναι συνεπής δίπλα στον πολίτη και όχι δίπλα σε κόμματα. «Με παλιούς και νέους συντάκτες η “Ελευθεροτυπία” πήρε τον δρόμο της επιστροφής. Οι δημοσιογράφοι που εργάζονται επί χρόνια στην Χ. Κ. Τεγόπουλος είναι εδώ για να βοηθήσουν να πάρουν τα δεδουλευμένα και τις αποζημιώσεις τους», πρόσθεσε.

Ο δικηγόρος Χάρης Οικονομόπουλος, μέτοχος κατά 27% της Χ. Κ. Τεγόπουλος, παρουσίασε το σχέδιο εξυγίανσης, που άρχισε με την επαναλυκλοφορία της «Ελευθεροτυπίας».

Μεταξύ άλλων, προτείνεται «κούρεμα» των χρεών κατά 40% με τη σύμφωνη γνώμη των εργαζομένων, μαζί με την αποπληρωμή οφειλών και αποζημιώσεων και στη συνέχεια συμμετοχή ιδίων κεφαλαίων ως και 5 εκατ. ευρώ, ενώ απορρίπτεται η υπαγωγή της εταιρείας στο άρθρο 99.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top