Πρώτη φορά: εξώφυλλο ο «George Clooney του Βατικανού»!

Τι να ζηλέψει από μοντέλα και σταρ του Hollywood ο... γραμματέας του Πάπα;

Πρώτη φορά: εξώφυλλο ο «George Clooney του Βατικανού»!

Χαμογελαστός και... γόης ποζάρει πρώτη φορά σε περιοδικό ο γραμματέας του Πάπα, τον οποίον τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αποκαλούν «George Clooney του Βατικανού»!

«Πατέρα Georg δεν είναι αμαρτία να είσαι όμορφος», είναι ο τίτλος του περιοδικού «Vanity Fair», που επέλεξε τον 56χρονο ιερωμένο για το πρωτοσέλιδό του.

Ganswein_vanity fair.jpgganswein.jpg

Ο Georg Ganswein, πιλότος στο επάγγελμα αλλά πλέον αρχιεπίσκοπος και προσωπικός γραμματέας του Βενέδικτου ΙΣΤ', έχει κλέψει καρδιές και εντυπώσεις.

Αν και το περιοδικό δεν φιλοξενεί συνέντευξή του, αποφάσισε να τον κάνει εξώφυλλο, χρησιμοποιώντας μία ήδη υπάρχουσα φωτογραφία του, για να τιμήσει την δημοφιλία του, αλλά και την ολοένα αυξανόμενη επιρροή του στους κόλπους της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.

ganswein_pope.jpg

Ο «Clooney του Βατικανού», γκριζομάλλης και με λαμπερά μπλε μάτια, φιγουράρει συχνά – πυκνά στα περιοδικά. Γερμανική�� καταγωγής όπως και ο Πάπας, θυμίζει σε πολλούς τον γόη του Hollywood, ενώ, εκτός των εκκλησιαστικών του καθηκόντων, είναι γνωστό πως κρατιέται σε φόρμα παίζοντας τένις!

«Το ότι τα ΜΜΕ ασχολούνται μαζί μου με εξέπληξε, αλλά το βρήκα και ενοχλητικό. Δεν ήξερα τι να κάνω, αν έπρεπε να πω κάτι ή να τα αγνοήσω. Αποφάσισα να τα αγνοήσω και, έτσι, βρήκα το χρόνο να συνηθίσω την δημοσιότητα», δήλωσε πρόσφατα ο 56χρονος ιερωμένος στον ραδιοφωνικό σταθμό της Αγίας Έδρας.

Βαριά η καλογερική πάτερ...

vanity fair.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top