Τσιμτσιλή:«Καμία γυναίκα δεν πρέπει να σταματά σε μια άτυχη εγκυμοσύνη!»

Μιλά για τον υπέρηχο που τη συγκίνησε και λέει πότε γεννάει

Για το μωράκι που περιμένει μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της για την ευλογία που όπως είπε έχει έρθει σ��η ζωή της.

Στη συνέντευξη της, εμμέσως πλην σαφώς, μιλάει και για μια άτυχη εγκυμοσύνη που είχε πριν. Χωρίς να απαντά άμεσα στην ερώτηση για το αν είχε προηγηθεί εγκυμοσύνη (πριν αυτήν) με δυσάρεστη κατάληξη, λέει:

«Θέλω να πω σε κάθε γυναίκα, ότι δεν πρέπει να σταματάει σε μια ατυχία, πρέπει να συνεχίζει να πιστεύει στο όνειρο της, και να το διεκδικεί. Και το τελειώνω εδώ. Οι ατυχίες είναι στη ζωή, αλλά δεν πρέπει να χάνουμε το κουράγιο μας και την πίστη μας όνειρο».

Όνειρο της, ν΄αποκτήσει τουλάχιστον δυο παιδιά:

«Ιδανικά, δεν θα θέλαμε μόνο ένα παιδάκι, αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στη ζωή κάθε ζευγαριού, αν ο θεός μας φέρει μόνο αυτό το ένα, θα το αγαπήσουμε γιατί, αφού για εμάς θα είναι τα πάντα».

Πότε όμως καταφτάνει επίσημα ο πελαργός;

«Κοντά στα γενέθλια μου, στις 31 Μαϊου».

Όσο για το όνομα που θα πάρει το μωρό;

«Θα κινηθούμε παραδοσιακά. Είχαμε πει εξαρχής ότι αν ήταν αγόρι, θα έπαιρνε το όνομα του πεθερού μου, Γιάννης, που έφυγε από τη ζωή πέρυσι. Κι αν ήταν κορίτσι, της μητέρας μου, Παναγιώτα».

Τέλος, περιέγραψε και τη στιγμή που είδε στον υπέρηχο το πρόσωπο της ��ορούλας της:

«Είδαμε για πρώτη φορά στον τελευταίο υπέρηχο κάποια χαρακτηριστικά του προσώπου της να διαγράφονται, και συγκινήθηκα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top