Δ. Καμπούρη: «Η επιλόχειος κατάθλιψη έφερε τη ρήξη με τον σύντροφό μου»

Μιλάει για πρώτη φορά για το χωρισμό της από τον Β. Ταρασιάδη

Δ. Καμπούρη: «Η επιλόχειος κατάθλιψη έφερε τη ρήξη με τον σύντροφό μου»

Για τον χωρισμό της από τον σύντροφό της Βαγγέλη Ταρασιάδη λίγο μετά τη γέννηση της κόρης τους και τη μάχη της με την επιλόχειο κατάθλιψη μίλησε η Δέσποινα Καμπούρη.

«Μετά τη γέννηση της κόρης μου κάτι πήγε στραβά! Πριν γεννήσω τη μικρή είχα διαβάσει όλα τα βιβλία για το πώς πρέπει να υποδεχθούμε στον κόσμο το μωρό, αλλά δεν είχα διαβάσει άλλα, επίσης σημαντικά, όπως πώς αλλάζει η σχέση του ζευγαριού όταν έρχεται ένα παιδί και για κάτι πάρα πολύ βασικό που λέγεται επιλόχειος κατάθλιψη», είπε η Δέσποινα, η οποία αποκάλυψε ότι η περίοδος μετά τη γέννηση της κόρης της ήταν πολύ δύσκολη για την ίδια, αλλά και για τον σύντροφό της.

«Όταν ήρθε το μωρό, άρχισα να χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου. Άρχισαν να μου φταίνε όλα, άρχισα να χάνω τις ισορροπίες μου και δεν μπορούσα να καταλάβω τι μου συμβαίνει. Δεν ήθελα να βλέπω κανέναν στο σπίτι, ούτε τον ίδιο μου τον άνδρα, ο οποίος πέρασε δύσκολα. Ήταν καλός, έκανε τις προσπάθειές του, αλλά ούτε κι αυτός γνώριζε», τόνισε.

Όπως είπε, δεν ήξεραν ότι η ίδια έχει πρόβλημα και ότι κάτι δεν πάει καλά, γιατί τα συμπτώματα της επιλόχειας κατάθλιψης είναι πολύ ύπουλα, με αποτέλεσμα για ένα διάστημα να μείνουν χωριστά.

«Μας πήρε πολύ καιρό, μέχρι που ξαναβρήκαμε και ξαναβρίσκουμε σιγά σιγά τις ισορροπίες μας. Μέσα στην ατυχία μου, ήμουν πολύ τυχερή και βρήκα το δρόμο μου. Το έψαξα πολύ, κατάλαβα ότι κάτι τρέχει και θα περάσει και έτσι συνήλθα», είπε η Δέσποινα.

Τώρα τα δύσκολα είναι πλέον πίσω της και ζει στιγμές ευτυχίας με την κόρη της και τον σύντροφό της.

Σήμερα μάλιστα έχει και τα γενέθλιά της και γι’ αυτό η Τατιάνα της επεφύλαξε μια έκπληξη. Έφερε στο στούντιο μια πρωτότυπη τούρτα και μαζί έσβησαν το ένα και μοναδικό κεράκι, με τη Δέσποινα να κάνει την παραδοσιακή ευχή που δεν την αποκάλυψε όμως.

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top