Τα συγκινητικά λόγια της Μ. Μπακοδήμου για το πένθος του Φ. Σεργουλόπουλου

«Έχω πολύ τρακ γιατί είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για το φίλο μου»

Τα συγκινητικά λόγια της Μ. Μπακοδήμου για το πένθος του Φ. Σεργουλόπουλου

Χωρίς τον Φ. Σεργουλόπουλο είναι σήμερα το «ΦΜ Live», όπως έγραψε και το star.gr, μιας και ο παρουσιαστής περνά πολύ δύσκολες ώρες μετά το χαμό του πατέρα του.

Η Μαρία λοιπόν, ξεκινώντας την εκπομπή έστειλε το δικό της μήνυμα στον φίλο της και μίλησε για την μεγάλη απώλεια που αισθάνεται και η ίδια.

«Χθες το βράδυ ο Φώτης μετά την εκπομπή έχασε τον μπαμπά του και γι’ αυτό ούτε σήμερα και φαντάζομαι για όλη την εβδομάδα δε θα είναι κοντά μας. Έχω πάρα πολύ τρακ και είναι η πρώτη φορά στα δεκαπέντε χρόνια που κάνω εκπομπή γιατί είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για το φίλο μου και είναι λογικό ότι νιώθω πάρα πολύ κοντά του παρά το ότι είμαι εδώ», είπε η Μαρία και συνέχισε:

«Θέλω να σας πω ότι και μ’ εσάς νιώθω πάρα πολύ κοντά γιατί δεκαπέντε χρόνια τώρα έχουμε ζήσει διάφανη τη ζωή μας μαζί. Γέννησα τα παιδιά μου, έχασα κι εγώ τον μπαμπά μου, αρρώστησε ο Φώτης, τώρα ο Φώτης έχασε τον μπαμπά του. Είμαστε πολύ κοντά και υπάρχει αυτή η επικοινωνία και ελπίζω να καταλαβαίνετε κι εσείς ότι δεν είναι η διάθεσή μας όπως είναι κάθε μέρα».

Η Μαρία δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους τηλεθεατές για τα μηνύματα που της έχουν στείλει για το Φώτη, τονίζοντας ότι είναι απόλυτα λογικό αυτή τη στιγμή να είναι πάρα πολύ λυπημένος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top