Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε την ηλικία της

«Ο Β. Περρής είναι 49 κι εγώ τον περνάω τέσσερα χρόνια»!

Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε την ηλικία της
Αποκαλυπτική ήταν η Ναταλία Γερμανού στο «Όλα Μπάχαλο», όπου τα βρήκε με τον Βαγγέλη Περρή και αποκάλυψε και την ηλικία της.

«Θέλω να κάνω κάτι να σε πλησιάσω ρε Βαγγέλη και δεν μπορώ», είπε η Ναταλία με το καλησπέρα σας, δείχνοντας ότι δεν κρατά καμία κακία παρά τις μπηχτές που κατά καιρούς έχει εκτοξεύσει ο Β. Περρής εναντίον της.

Η Ναταλία αναφέρθηκε στην επίσκεψή της στο live του Dancing και δεν παρέλ��ιψε να πει τα καλύτερα για την πρώην συνεργάτιδά της, Ε. Παπαβασιλείου με την οποία ποτέ δεν τα πήγαιναν καλά.

«Η Παπαβασιλείου ήταν θεά στο Dancing. Δεν το λέω υποκριτικά. Στη ζωή μου στο λέω που δεν έχω ιερότερο όρκο. Η Παπαβασιλείου ήταν θεά και της είπα στο καμαρίνι ότι θα της στείλω τόση θετική ενέργεια που δε θα είναι, ούτε καν προτεινόμενη και δεν ήταν», είπε το Ναταλάκι.

Αποκάλυψε μάλιστα και την… ηλικία της, σε ένα αστειάκι που έκανε με τον Β. Περρή.

«Ήμουν μεγαλύτερη από τον Περρή στο σχολείο, είναι γεγονός, αλλά μόνο τέσσερα χρόνια. Ο Βαγγέλης είναι 49 κι εγώ είμαι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη από εκείνον», είπε η Ναταλία, με τον Θέμο Αναστασιάδη να τη συμβουλεύει να μην το πολυλέει γιατί ο κόσμος θα το πιστέψει.

Διότι παιδιά αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από ένα αστείο ανάμεσα στον Β. Περρή και την Ναταλία που όπως είπε και η ίδια δεν την ενοχλεί καθόλου.

«Μου φαίνεται πολύ αστείο όλο αυτό. Θεωρώ τους ευφυείς ανθρώπους χαρισματικούς. Δεν έχω παρεξηγηθεί με τίποτα από όσα έχει πει ο Βαγγέλης για μένα και όσες φορές έχει ίσως θυμώσει λίγο παραπάνω μαζί μου, είχε πάντα δίκιο», είπε η Ναταλία.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top