Βαρύ πένθος για το Φώτη Σεργουλόπουλο

Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή-Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του

Βαρύ πένθος για το Φώτη Σεργουλόπουλο

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Φώτη Σεργουλόπουλου, καθώς ο πατέρας του έφυγε χθες από τη ζωή, σε ηλικία 88 ετών. Ο Γιώργος Σεργουλόπουλος, κατέληξε έπειτα από πνευμονικό οίδημα που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες ώρες.

Εδώ και περίπου μια εβδομάδα, ο πατέρας του παρουσιαστή νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, και η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί σημαντικά. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια (από το 2009), αντιμετώπιζε σοβαρά καρδιολογικά και πνευμονολογικά προβλήματα, τα οποία τον είχαν ταλαιπωρήσει πολύ.

Όλες αυτές τις μέρες, ο Φώτης Σεργουλόπουλος βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό του, χωρίς να κρύβει τη αγωνία του, μιας και είναι γνωστή η αδυναμία που έχει στους δυο γονείς του. Ο παρουσιαστής, ποτέ δεν έκρυψε πόσο περήφανος ήταν για τον πατέρα του, που ήταν πολιτικός μηχανικός και είχε κατασκευάσει το υδροηλεκτρικό εργοστάσιο των Κρεμαστών στον Αχελώο.

Παρά το γεγονός ότι ο θάνατος του πατέρα του δεν αιφνιδίασε την οικογένεια μιας και ήταν μεγάλος σε ηλικία και τον "περίμεναν", ο παρουσιαστής είναι απαρηγόρητος, αφού σε όποια ηλικία κι αν χάσει κανείς τους γονείς του, το πλήγμα είναι μεγάλο.

Σήμερα Τρίτη, ο Φώτης δε θα βρίσκεται στην εκπομπή και μαζί με τη Μαρία Μπακοδήμου θα δούμε την Κατερίνα Καραβάτου, ενώ αύριο Τετάρτη, η εκπομπή θα έχει best of αποσπάσματα από παλιότερες εκπομπές.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top