Σε τεντωμένο σκοινί το «Αμάρτημα της μητρός μου»

Απλήρωτοι οι ηθοποιοί- Ζητάνε τα δεδουλευμένα τους

Από μια κλωστή εξακολουθεί να κρέμεται το τηλεοπτικό μέλλον της κωμικής σειράς του Αλέξανδρου Ρήγα «Το αμάρτημα της μητρός μου».

Εδώ και αρκετό καιρό τα γυρίσματα έχουν παγώσει. Τα οικονομικά προβλήματα έχουν κάνει την εμφάνιση τους από πέρυσι, αλλά έμελλε να γίνουν ακόμα εντονότερα φέτος, με αποτέλεσμα οι ηθοποιοί και όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές να αγανακτήσουν και να αποφασίσουν να μην προχωρήσουν παρακάτω, αν πρώτα δεν τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους. Από όσο γνωρίζουμε έχουν κα��ατεθεί ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της εταιρείας παραγωγής.

«Όντως οι πιο παλιοί του σίριαλ αποφασίσαμε να κινηθούμε νομικά γιατί δεν θέλουμε κι εμείς να προστεθούμε στη μακρά λίστα εκείνων που έχουν δουλέψει και δεν έχουν πληρωθεί ποτέ. ήδη από το «Αμάρτημα» έχουν βγει στον αέρα 13 επεισόδια και προσωπικά έχω πληρωθεί μόνο τα 5. Που θα οδηγήσει λοιπόν αυτό»; λέει ο Χρήστος Σιμαρδάνης.

Ο Αντ1 πάντως αυτή τη στιγμή προσπαθεί να βρει πάση θυσία μια λύση προκειμένου να γυριστούν τα τελευταία επεισόδια όπως γράφει το TV ‘Εθνος.