Μια απολυμένη τηλεκριτικός έγραψε τον ρόλο που θέλει όλο το Hollywood!

«Μάθε τέχνη κι άστηνε κι αν πεινάσεις πιάστηνε»

Μια απολυμένη τηλεκριτικός έγραψε τον ρόλο που θέλει όλο το Hollywood!

Μέχρι πρότινος, η Gillian Flynn ήταν πασίγνωστη και πολύ καλή στην δουλειά της ως τηλεοπτική κριτικός του περιοδικού «Entertainment Weekly».

Οι περικοπές στους μισθούς και η κρίση την οδήγησαν να ασχοληθεί με άλλο αντικείμενο. Το περιοδικό την απέλυσε και εκείνη συνέχισε να κάνει το χόμπι που πάντα αγαπούσε, την συγγραφή μυθιστορημά��ων!!

Το τρίτο βιβλίο που έγραψε, «το κορίτσι που εξαφανίστηκε» πούλησε δυο εκατομμύρια αντίτυπα και τα κινηματογραφικά δικαιώματα αγοράστηκαν έναντι 1,5 εκατομμυρίου δολαρίων!
Αυτή τη στιγμή ολόκληρο το Hollywood «σφάζεται» για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Amy. Ανάμεσα τους η Reese Witherspoon, Emily Blunt Charlize Theron, Rachel Mcadams.

rees.jpg

Και για τον αρσενικό πρωταγωνιστικό, τον Nick Dan, υπάρχουν αρκετές υποψηφιότητες ανάμεσα τους ο Ryan Gosling , Michael Fassbender και άλλοι.

ryan.jpg
Ποια είναι η υπόθεση; Οι δυο πρωταγωνιστές που είναι δημοσιογράφοι, έχασαν τη δουλειά τους λόγω κρίσης και μετακόμισαν από τη Νέα Υόρκη στην επαρχία. Το πρωινό που ο γάμος τους κλείνει πέντε χρόνια, ο Nick διαπιστώνει ότι η Amy έχει εξαφανιστεί. Εκείνη τη στιγμή ξεκινά ένα εκπληκτικό χιτσκοκικό θρίλερ!! Όπως καταλαβαίνετε η αρχή της ιστορίας είναι βασισμένη στα βιώματα της...

Δεν θα αργήσει η τελική απόφαση για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top