Μαρία Μπεκατώρου: «Αν δεν μπορέσω να κάνω παιδί, γιατί να μην υιοθετήσω ένα;»

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ποιο είναι το μεγαλύτερο της απωθημένο

Για το ποιο είναι το μεγαλύτερο της απωθημένο, αλλά και για το ποια είναι τα σχέδια της, αν δεν καταφέρει να κάνει δικό της παιδί, μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου.

Μιλώντας για το μεγάλο της απωθημένο, το θέατρο, λέει:

«Είναι κάτι που πραγματικά θέλω να κάνω. Το να παίξω στο θέατρο είναι το μεγάλο μου απωθημένο και στην ουσία μεγάλωσα με τη σκέψη ν΄ασχοληθώ μ΄αυτό. Ακόμα δεν έχει συμβεί, αλλά πιστεύω ότι κάποια στιγμή ένα πέρασμα θα το κάνω, γιατί το θέλω πάρα πολύ».

Στη συνέχεια, μιλά και για την μεγάλη της επιθυμία να κάνει ένα παιδί:

«Το θέλουμε και οι δυο πάρα πολύ με τον Αντώνη. Αν δεν θέλω παιδί στα 39 μου, πότε θα το θέλω; Δεν μου έχει γίνει όμως εμμονή. Αν θέλει ο θεός, θα κάνω, χωρίς όμως να με πιάσει πανικός και να κάνω τη μια εξωσωματική πίσω από την άλλη».

Δεν αποκλείει μάλιστα, να υιοθετήσει και ένα παιδάκι αν δεν τα καταφέρει:

«Γιατί όχι; Απλά στην Ελλάδα υπάρχει δυστυχώς τόσο μεγάλη γραφειοκρατία πάνω σε αυτό το θέμα, που το θεωρώ πολύ άδικο. Έχω φίλους που είναι υιοθετημένοι, έχουν μεγαλώσει σε ένα απόλυτα υγιές περιβάλλον, και δεν καταλαβαίνω γιατί είμαστε τόσο πίσω σε αυτό το θέμα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top