Η Στ. Τσιμτσιλή αποκάλυψε το όνομα του... αγέννητου μωρού της!

Κάντε κλικ και μάθετε πώς είπε στον σύζυγο της ότι είναι έγκυος

Η Στ. Τσιμτσιλή αποκάλυψε το όνομα του... αγέννητου μωρού της!

Θέλετε να μάθετε πώς είπε στον σύζυγο της, Θέμη Σοφό, ότι είναι έγκυος η Σταματίνα Τσιμτιλή; Βαρετά! Και δεν το λέμε εμείς, η ίδια το λέει!

Σήμερα μιλώντας για την εγκυμοσύνη της είπε πώς ήταν βαρετός ο τρόπος που το αποκάλυψε στον άντρα της και αν είχε την ευκαιρία να γυρίσει τον χρόνο πίσω θα το άλλαζε.

«Μου είχε πει ο γιατρός να κάνω πρωί το τεστ. Ήθελα να πάω τουαλέτα, κοίταξα το ρολόι και ήταν έξι, οπότε μου φάνηκε πολύ καλή ώρα… Όταν βγήκε θετικό, πήγα στο κρεβάτι, που ο Θέμης κοιμόταν και του είπα: «Αγάπη μου είμαι έγκυος» και εκείνος που ήταν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου δεν το πολυσυνειδητοποίησε. Μου είπε «Μπράβο κοριτσάκι μου, πολύ ευχάριστο» και… κοιμηθήκαμε πάλι»!!!

Η παρουσιάστρια παραδέχτηκε πώς παρόλα αυτά το συναίσθημα που υπήρχε, όταν ξύπνησαν το πρωί ήταν μοναδικό.

Δεν δίστασε κιόλας να αποκαλύψει πώς η μικρή θα πάρει το όνομα της μητέρας της, γιατί από την αρχή είχαν συμφωνήσει με τον σύζυγο της να τηρήσουν τις παραδόσεις (αν είναι κορίτσι αποφασίζει η γυναίκα το όνομα, αν είναι αγόρι ο άντρας). Όταν με το καλό γεννηθεί θα πάρει το όνομα Παναγιώτα, όμως επειδή δεν αρέσει στην παρουσιάστρια μάλλον θα την φωνάζουν Νάγια.

Δείτε τι είπε στην εκπομπή "Μες την Καλή Χαρά"...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top