ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ: Στην Eurovision η Ελλάδα με τις «ευλογίες» της ΕΡΤ

Πάμε με ρεμπέτικο στον φετινό διαγωνισμό;

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ: Στην Eurovision η Ελλάδα με τις «ευλογίες» της ΕΡΤ

Επίσημη και με τη… «βούλα» της ΕΡΤ είναι πλέον η συμμετοχή της χώρας μας στην Eurovision.

Σε ανακοίνωση της, η ΕΡΤ αναφέρει, πως η συμμετοχή της Ελλάδας στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, «αποφασίσθηκε κατ΄αρχήν, δεδομένης της υψηλής τηλεθέασης της διοργάνωσης και με την προϋπόθεση ότι η εταιρεία δεν θα έχει οικονομική επιβάρυνση – αντιθέτως, θα επιδιωχθεί να υπάρξει κέρδος. Ο τρόπος συμμετοχής θα αποφασιστεί, αφού διερευνηθούν όλες οι δυνατότητες και προτάσεις και κατατεθεί σχετική εισήγηση στο ΔΣ».

Πάμε με ρεμπέτικο στην Eurovison;

Την ίδια στιγμή, το σενάριο θέλει την Ελλάδα να κάνει φέτος την έκπληξη, και να στέλνει έναν ρεμπέτη στο διαγωνισμό, τον Αγάθωνα Ιακωβίδη.

«Το ρεμπέτικο τραγούδι, είναι το ανώτερο μουσικό είδος παγκοσμίως. Για να μην σας πω σε όλο το σύμπαν. Είναι ανώτερο από Μότσαρτ και Μπετόβεν, και όποιος είναι μάγκας, το βρίσκει!» δηλώνει ο ίδιος.

Ο ρεμπέτης, έχει δεχθεί πρόταση να συμμετέχει στην Eurovision με τους Koza Mostra, με τους οποίους όπως λέει συνεργάζεται:

«Έχουν ωραία τραγούδια και θα τους βοηθήσω όσο μπορώ!» λέει.

Την ίδια στιγμή, η Μαριώ ακούει Eurovision και όπου φύγει φύγει:

«Δεν θα πήγαινα ποτέ σε φεστιβάλ να τραγουδήσω ρεμπέτικο τραγούδι. Με συγχωρείτε! Δεν θα το έκανα ποτέ να τραγουδήσω σε τέτοιο φεστιβάλ!»

Όσο για τον Αγάθωνα Ιακωβίδη; Λέει πως δεν τον ενδιαφέρει καθόλου αν υπάρξουν αντιδράσεις από συναδέλφους του, ενώ έχει ήξη επιλέξει το τραγούδι με το οποίο θα λάβει μέρος με τους Coza Mostra, αν τελικά το αποφασίσουν.

Οι τελικές αποφάσεις, θα παρθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ ο ελληνικός τελικός θα γίνει μέσα στην τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου, ή την πρώτη του Μαρτίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top