Βίντεο star.gr: ΑΥΤΟ είναι το ριάλιτι οργίων με τα αίσχη των Βρετανών στην Κέρκυρα

«Σαρώνει» στο «Channel 4» - «μεμονωμένη περίπτωση», λέει ο δήμαρχος

Βίντεο star.gr: ΑΥΤΟ είναι το ριάλιτι οργίων με τα αίσχη των Βρετανών στην Κέρκυρα

Εικόνες ασυδοσίας, ντροπής και ακολασίας παρουσιά��ει βρετανικό ριάλιτι, με πρωταγωνιστές νεαρούς τουρίστες στην Κέρκυρα! Οι εικόνες κάθε άλλο παρά διαφήμιση για τον τουρισμό μας είναι, ενώ ο δήμαρχος του νησιού δήλωσε πως τέτοια πράγματα δεν συμβαίνουν, αλλά πρόκειται για μοναδική περίπτωση!

Non stop αλκοόλ, σεξ και... αφροδίσια

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, βίντεο του οποίου παρουσιάζει το star.gr, όλα τα έχει ο μπαξές: κατανάλωση αλκοόλ μέχρι τελικής πτώσης, προσομοιώσεις οργίων, σεξ, αφροδίσια νοσήματα, ουροποσία και live εγχείρηση στα γεννητικά όργανα ενός νεαρού, που τραυματίστηκε μετά από ερωτική επαφή στην παραλία!!!

Το «What Happens In Kavos» προβάλλεται από το «Chanel 4» και δείχνει τι πραγματικά συμβαίνει στο όμορφο νησί του Ιονίου, όπου οι γονείς στέλνουν τα παιδιά για να χαρούν το περίφημο ελληνικό καλοκαίρι.

Βέβαια, τα «βλαστάρια» κάθε άλλο παρά ήρεμες διακοπές κάνουν, αφού τα αίσχη δεν έχουν ούτε ώρα, ούτε τελειωμό, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που καταλήγουν στο... κέντρο υγείας της περιοχής!

Εκτός από πλάνα με όσα συμβαίνουν, το «What Happens In Kavos» παρουσίασε μαρτυρίες Βρετανών που έζησαν την εμπειρία, αλλά και εργαζομένων στα ξενοδοχεία της περιοχής, όπου η... ουροποσία είναι απαράβατος κανόνας: «αν κάνεις σεξ με το ίδιο άτομο τρεις φορές, πρέπει να πιεις ένα σφηνάκι ούρα. Δεν υπάρχει εργαζόμενος στον Κάβο που να μην έχει πιει τουλάχιστον ένα ποτήρι ούρα», αναφέρει ένας εξ αυτών!

«Μεμονωμένη περίπτωση», λέει ο δήμαρχος Κέρκυρας

Μετά την προβολή του επεισοδίου, το Twitter πήρε «φωτιά» από σχόλια Βρετανών τηλεθεατών που εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους, ενώ, μιλώντας στο «Πρωινό Mou», ο δήμαρχος της Κέρκυρας, Γιάννης Τρεπεκλής, υποστήριξε πως πρόκειται για μεμονωμένη περίπτωση και όχι κάτι που συμβαίνει κατά κανόνα.

«Δεν συμβαίνουν τέτοια ακραία. Μπορεί να είναι μία περίπτωση ξεχωριστή. Η ασφάλεια στο νησί μας είναι δεδομένη και η φιλοξενία εγγυημένη. Είναι μία ακρότητα που προβάλλουν για να προσβάλλουν το νησί μας», είπε ο κ. Τρεπεκλής.

Τονίζοντας πως η παραγωγή του ριάλιτι δεν πήρε άδεια από τον δήμο, αλλά και ότι δεν απαγορεύουν σε κανέναν να γυρίσει ντοκιμαντέρ, ο δήμαρχος της Κέρκυρας απέδωσε τα αίσχη που βλέπουμε στην... υπερκατανάλωση αλκοόλ, την ποιότητα του οποίου πρέπει να προσέξουμε!

Κάντε κλικ στο βίντεο και δείτε σκηνές από το βρετανικό ριάλιτι

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top