ΠΡΟΣΟΧΗ: tweet παροτρύνει τους fans του Bieber να αυτοτραυματιστούν!

Σάλος με την επικίνδυνη φάρσα στο Twitter

ΠΡΟΣΟΧΗ: tweet παροτρύνει τους fans του Bieber να αυτοτραυματιστούν!

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στο Twitter, καθώς άγνωστοι χρησιμοποιούν το όνομα του Justin Bieber και παροτρύνουν τους fans του να... αυτοτραυματιστούν!

Οι φαρσέρ δημιούργησαν λογαριασμούς που υποτίθεται ότι ανήκουν σε Beliebers, οι οποίες αποφάσισαν να αυτοτραυματιστούν μετά τις φωτογραφίες που εμφανίζουν τον 18χρονο να καπνίζει μαριχουάνα (για τις οποίες, πάντως, πολλοί λένε πως είναι ψεύτικες και με πρωταγωνιστή σωσία του Justin), θέλοντας να τον κάνουν να σταματήσει.

Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν και στο #cutforbieber, που μέσα σε λίγες ώρες έγινε no1 στο Twitter δεδομένης της δημοφιλίας του νεαρού σταρ.

cutforbieber.jpg

Προς το παρόν, ο Justin δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο, ενώ η Miley Cyrus, που είναι από τους πλέον τακτικούς χρήστες του δημοφιλούς social media, έσπευσε να προειδοποιήσει: «#cutforbieber: ο αυτοτραυματισμός δεν είναι αστείο. Υπάρχουν στην πραγματικότητα άνθρωποι που υποφέρουν επειδή έχουν προσπαθήσει να αυτοτραυματιστούν, επομένως αυτό που συμβαίνει είναι θρασύτατο και πρέπει να σταματήσει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top