Στο αστυνομικό τμήμα Ε. Μενεγάκη και Γ. Λιάτσιος

Γιατί βρέθηκε εκεί το πρώην ζευγάρι;

Στο αστυνομικό τμήμα Ε. Μενεγάκη  και Γ. Λιάτσιος

Ραντεβού στο αστυνομικό τμήμα Κηφισιάς είχαν δώσει την περασμένη Τετάρτη, η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος. Όχι μην ανησυχείτε, οι πρώην σύζυγοι δεν είχαν να λύσουν κάποια διαφορά, μιας και οι σχέσεις τους είναι εξαιρετικές, απλά έπρεπε να είναι και οι δύο παρόντες για να βγάλουν διαβατήρια στα παιδιά τους.

menego1.jpg

Η Ελένη έφτασε στο αστυνομικό τμήμα μετά το τέλος της εκπομπής της και μισή ώρα αργότερα βρέθηκε εκεί και ο Γιάννης Λάτσιος. Οι δυο τους υπόγραψαν από κοινού υπεύθυνες δηλώσεις και ξεκίνησαν οι διαδικασίες για να βγάλουν τα βλαστάρια τους διαβατήρια.

menego5.jpgmenego6.jpg


Λύθηκε επίσης και το μυστήριο του προορισμού των πρωτοχρονιάτικων διακοπών της Ελένης και του Ματέο.

menego2.jpg



Στο ρομαντικό Παρίσι πήγαν τελικά τα ερωτευμένα πιτσουνάκια και μάλιστα επειδή τους άρεσε πάρα πολύ ξαναπήγαν για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα παίρνοντας μαζί τους τον Άγγελο και τη Λάουρα.

menego3.jpg

Βλέπετε αυτή τη φορά πήγαν όλοι μαζί στη Eurodisney, που ήταν επιθυμία των παιδιών, με την Ελένη να μην μπορεί να τους χαλάσει χατίρι. Η περιήγηση στη Eurodisney ξεκίνησε από την πρώτη μέρα της άφιξής τους. Τα παιδιά του έδωσαν και κατάλαβε, αφού μπήκαν σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια.

menego4.jpgmenego7.jpg

Η Ελένη δε σταμάτησε να απαθανατίζει τα αγγελούδια της που ήταν κατενθουσιασμένα, ενώ δίπλα της ήταν πάντα ο Ματέο.

Το βράδυ της Κυριακής, όλοι μαζί επέστρεψαν, μιας και η Ελένη είχε εκπομπή και τα παιδιά έπρεπε να πάνε στο σχολείο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top