Δείτε: Τι θα συμβεί στην 3η σεζόν του «Game of thrones»

Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν τις εξελίξεις και τα πλάνα μιλούν από μόνα τους

Επιμέλεια: Ολγίνα Σαντίκου

Χιλιάδες θαυμαστές σε ολόκληρο τον πλανήτη μετράνε αντίστροφα τον χρόνο και αδημονούν για τις 31 Μαρτίου!


Τότε θα κυκλοφορήσει το πρώτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν της σειράς «Game of thrones»!!

Το star.gr βρήκε βίντεο με πλάνα από τα γυρίσματα και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών.


Δυο από τους σκηνοθέτες της σειράς τόνισαν πως «ο τρίτος κύκλος ήταν αυτός για τον οποίο δουλεύαμε εξαρχής!! Πάντα λέγαμε πως αυτός είναι ο στόχος που θέλουμε να φτάσουμε. Τότε όλα θα αξίζουν»!!

Μετράμε αντίστροφα, καθώς η μεγάλη στιγμή πλησιάζει και σίγουρα θα αξίζει!

Ο πρωταγωνιστής, βασιλιάς Robb Stark δήλωσε πως λατρεύει τα γυρίσματα αυτού του κύκλου, και χαρακτήρισε «συγκλονιστική» την εμπειρία που βιώνει.

Το μέχρι πρότινος «χέρι» του μικρού και κακορίζικου βασιλιά του Lannister,ο Tyrion αποκάλυψε για την τρίτη σεζόν πως θα είναι συναρπαστική με νέα μέρη, νέους χαρακτήρες και απίστευτα κοστούμια!.

Η αξιολάτρευτη ηρωίδα, από την οποία περιμένουμε πολλά στον τρίτο κύκλο, Arya Stark, με ενθουσιασμό υποστήριξε πως «σε αυτή τη σεζόν δεν ξέρουμε με ποιον θα συνεργαστούμε, τι θα συναντήσουμε και τι θα συμβεί».

Η πανέμορφη Khaleesi με τους δρ��κους, που θα κάνει για ακόμα μια φορά τη μεγάλη έκπληξη με τόλμη δήλωσε πως «το παιχνίδι έχει ξεκινήσει. Υπάρχει περισσότερος κίνδυνος και ρίσκο από εδώ και στο εξής».


Και μια είδηση που σίγουρα θα σας χαροποιήσει:

Τα επεισόδια και αυτού του κύκλου θα είναι 10, αλλά θα διαρκούν περισσότερο! Περίπου μια ώρα και κάποια από αυτά μπορεί και περισσότερο.

Ποια είναι τα νέα μέρη που θα δούμε;

Τα επεισόδια θα εξελιχθούν στην Ιρλανδία, την Ισλανδία, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες δεν θέλουν να αποκαλύψουν ακόμα οι παραγωγοί και οι σκηνοθέτες.

Δείτε στα βίντεο τους αγαπημένους σας πρωταγωνιστές, πλάνα από τα νέα μέρη που θα βρεθούν, μάχες και πολλές ακόμα λεπτομέρειες.