Η οργή του συζύγου της Νανάς Καραγιάννη για την απόλυση της

Η απάντηση-επίσημη ανακοίνωση του ραδιοφωνικού σταθμού

Η οργή του συζύγου της Νανάς Καραγιάννη για την απόλυση της

Διπλό το χτύπημα για την Νανά Καραγιάννη, που απολύθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό όπου εργαζόταν, ενώ παράλληλα αγωνίζεται ενάντια στη νευρική ανορεξία.

Η απόλυσή της τρεις ημέρες μετά την Πρωτοχρονιά την λύγισε και ο σύζυγός της ξέσπασε μέσω του facebook! «Πριν από πέντε μήνες και κάτι μίλησα με τους υπευθύνους του συγκεκριμένου σταθμού και για την γυναίκα μου και το θέμα υγείας και με διαβεβαίωσαν πως θα πάρουμε απλά μία αναρρωτική άδεια και πως όλα θα πάνε καλά! Αν το διαβάσεις φίλε μου θυμάσαι την κουβέντα μας στα Μελίσσια και σου είπα μην κάνετε τίποτα στραβό γιατί η Νανούκα έχει δώσει και την ζωή της και μου έδωσες ΑΝΤΡΙΚΙΑ το χέρι σου και μου είπες “ούτε να το σκέφτεσαι” και εσείς σήμερα το πρωί βάλατε την χαριστική μαχαιριά στην καρδιά της! Συγχαρητήρια που μου αποδεικνύετε πόσο σταράτα και παντελονάτα λόγια λέτε» έγραψε.

Ποια ήταν η απάντηση που έδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός στο Σταρ;; «Είναι ψεύδη μιας πρώην συνεργάτιδος. Υπήρξε ευεργεσία από την επιχείρηση. Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος».

Και δεν ��μεινε εκεί ο σύζυγος της, αφού έγραψε : «Ένα θα σας πω μην πάθει κάτι τώρα πού μπήκαμε σε ένα δρόμο μετά από τόσα χρόνια γιατί όπως σου είχα πει τότε δεν θα τα πάμε καλά»!

Το στοίχημα που έχει βάλει είναι να φτάσει τα 50 κιλά..μακρύς ο δρόμος, αφού όταν ξεκίνησε τη θεραπεία ζύγισε μόλις 30 κιλά! Παράλληλα με αυτό το Γολγοθά ψάχνει και δουλειά..

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top