Με αναλογίες 84-59- 89 έγινε το «τηλεοπτικό κορίτσι» των Ενόπλων Δυνάμεων

Η Δήμητρα Σάλτου παρουσιάζει την εκπομππή της ΝΕΤ

Με αναλογίες 84-59- 89 έγινε το «τηλεοπτικό κορίτσι» των Ενόπλων Δυνάμεων

Η εκπομπή «Με αρετή και τόλμη» επιμένει να ενημερώνει το κοινό της ΝΕΤ με ένα εβδομαδιαίο ημίωρο στρατιωτικό μαγκαζίνο, αφιερωμένο στις δραστηριότητες των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Παρουσιάστρια της εκπομπής από το 2005 είναι η Δήμητρα Σάλτου. Με τις αναλογίες και την ομορφιά της έχει τραβήξει πάνω της τα βλέμματα του αντρ��κού πληθυσμού. Έχει ύψος 1.72, περίμετρο στήθους 84 εκατοστά, μέση 59 και γοφούς 89.

dhmhtra.jpg
Το 2005, που ανέλαβε τον ρόλο της εκφωνήτριας η Δήμητρα, η Διεύθυνση Ενημέρωσης του υπουργείου Εθνικής Αμύνης αποφάσισε ότι η εκπομπή του στη δημόσια τηλεόραση έπρεπε να ανανεωθεί και να εκσυγχρονιστεί.

Να σημειώσουμε πως η Δήμητρα είχε προεπιλεγεί ως παρουσιάστρια του talent show «Να η ευκαιρία» σε ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό.

Την κέρδισαν όμως οι Ένοπλες Δυνάμεις και αφού ανέλαβε την εκπομπή «Με αρετή και τόλμη» έμαθε απ’ έξω κι ανακατωτά τα Σώματα, τους σχηματισμούς και τις ειδικές ομάδες του Ελληνικού Στρατού.

saltou1.jpg
Από πού ξεκίνησε η όμορφη παρουσιάστρια;;

Αρχικά σπούδασε στο τμήμα Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων χωρών μαθαίνοντας άπταιστα ρωσικά στην Κομοτηνή. Χωρίς να το επιδιώξει βρέθηκε στο μόντελινγκ. Το πρόσωπο και η σιλουέτα της συνδέθηκαν με διαφημίσεις καφέ, γυαλιών, νυφικών, καλλυντικών.

Η Δήμητρα ήταν ιδιαίτερα προσεκτική όσον αφορά στις εμφανίσεις της, καθώς είχε την εκπομπή «Με αρετή και τόλμη».

Τα τελευταία δύο χρόνια παρουσιάζει μόνη την εκπομπή με μεγάλη επιτυχία!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top