Ρ. Θρασκιά: «Τα χειρότερα γράφτηκαν για μένα όταν δεν ήμουν στην τηλεόραση»

«Σαν κάποιος να είχε μεγάλη αγωνία να μην ξαναβρώ δουλειά»

Ρ. Θρασκιά: «Τα χειρότερα γράφτηκαν για μένα όταν δεν ήμουν στην τηλεόραση»

Για την οικογένειά της, τα νέα της επαγγελματικά σχέδια, αλλά και όσους έγραψαν κακίες για εκείνη τον καιρό που ήταν εκτός τηλεόρασης μίλησε η Ράνια Θρασκιά.

Η παρουσιάστρια παραδέχθηκε ότι τη δεύτερη εγκυμοσύνη της δεν την είχε προγραμματίσει, τόνισε μάλιστα ότι το δεύτερο παιδί της είναι το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο της ζωής της.

Μάλιστα όταν πρωτοέμαθε ότι είναι και πάλι έγκυος ξαφνιάστηκε πάρα πολύ.

«Μόλις είδα το θετικό τεστ έμεινα έκπληκτη. Πήγα κατευθείαν στο ιατρείο του Ανδρέα για να του το ανακοινώσω και τον πρόλαβα στο τσακ. Του είπα σου έχω ένα δωράκι κι εκείνος άνοιξε το πακέτο και είδε ένα κουτί από… καλσόν! Του είπα: “μην κοιτάς το περιτύλιγμα, η ουσία είναι μέσα στο κουτί”. Το άνοιξε και για δέκα λεπτά δεν έβγαζε κουβέντα», είπε.

Η Ράνια όπως είχε γράψει και το star.gr θα παρουσιάσει μια νέα καθημερινή εκπομπή στην ΕΤ1, ακόμα όμως δεν ξέρει ποια θα είναι η ακριβής ώρα προβολής.

Όσο για εκείνους που έγραψαν διάφορα αρνητικά σχόλια για εκείνη τον καιρό που απουσίαζε από την τηλεόραση είπε:

«Διάβασα πάρα πολλά πράγματα και με έχει ξαφνιάσει δυσάρεστα, το γεγονός ότι τα χειρότερα πράγματα που διάβασα για μένα ήταν όσο δεν ήμουν στην τηλεόραση. Κάθε φορά που ακουγόταν μια φήμη, σαν κάποιος να είχε την τρομερή αγωνία να μην ξαναβρώ ποτέ δουλειά», είπε η Ράνια και συνέχισε:

«Δεν με ενοχλεί ποτέ η κριτική σε επίπεδο τηλεόρασης γιατί φυσικά δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια και ειδικά τα χρόνια που είμαι εκτός τηλεόρασης, και ξέρω και δεν είναι το ζητούμενό μου να αρέσω σε όλους. Και επειδή ταυτόχρονα έχω πάρει απίστευτη εκτίμηση από τους τηλεθεατές ξαφνιάζομαι με τους ανθρώπους αυτούς με την μικρή ψυχή που σε καιρούς χαλεπούς και χρησιμοποιώντας μόνο ψέματα που βγάζουν τέτοια κακία. Είναι θλιβερό».

Πάντως επειδή όποιος καεί απ’ το χυλό φυσάει και το γιαούρτι, η Ράνια δήλωσε ότι κρατά μικρό καλάθι και για τη δουλειά που ετοιμάζει στην ΕΤ1, κυρίως λόγω συνθηκών και όχι γιατί της έχουν δώσει κάποιο δικαίωμα οι ιθύνοντες στην κρατική τηλεόραση.

Τέλος ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν έχει πάρει τηλέφωνο για να διαμαρτυρηθεί για κάτι που γράφτηκε.

«Να σηκώσω το τηλέφωνο γιατί; Για να αντιμετωπίσω την κακία; Το βρίσκω φθηνό, το βρίσκω κατώτερο των περιστάσεων και λυπάμαι που συμβαίνει σε επίπεδο κοινωνικό», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top