Ξεκατινιάστηκε η Γερμανού: ρυτίδες, β*ζ*ά, αρχ*δ*α και μ*λ*κ*ς!

Άγριος καβγάς της παρουσιάστριας με... follower της στο Twitter

Ξεκατινιάστηκε η Γερμανού: ρυτίδες, β*ζ*ά, αρχ*δ*α και μ*λ*κ*ς!

Ο κακός χαμός έγινε το βράδυ της Κυριακής στο Twitter, με την Ναταλία Γερμανού να πιάνεται (διαδικτυακά) μαλλί με μαλλί με follower, με αφορμή... ένα σχόλιο για τις ρυτίδες της! Πόσο ξεκατίνιασμα πια και, μάλιστα, online;

«Από κοντά μοιάζεις με 80 χρονών» έγραψε ο χρήστης με το όνομα «boobschicken» και ο «πόλεμος» μόλις άρχισε...

Φορτωμένη πρέπει να ήταν η Ναταλία, αλλιώς δεν εξηγείται η αιχμηρή απάντησή της: «πόσο πικρό να μου το λέει αυτό ένας άνδρας με στήθος μεγαλύτερο από το δικό μου... Πληγώθηκα».

«Δεν το είπα να σε πληγώσω. Στα αρχ*δ*α μου σε γράφω. Απλά όταν σε είδα στο bungalow έμεινα μ*λ*κ*ς από τις ρυτίδες», συνέχισε ο follower, τον οποίο η παρουσιάστρια κάλεσε ξανά στο club για να δει από κοντά τις... νέες ρυτίδες που πρόσθεσε!

Οι μπηχτές δεν έλεγαν να σταματήσουν και ο «boobschicken» αναφέρθηκε στις μουσικές επιλογές της Ναταλίας όταν ανεβαίνει στα decks: «την τελευταία φορά που ήρθα, έπαιζες απαράδεκτα ανακατεμένα βλαχοελληνικά κομμάτια και ήταν άδειο το μαγαζί. Δεν ψήνω».

«Αν και το αβατάρ σου με προδιαθέτει για πολύ γέλιο ακόμη, η εμπάθεια σου βγάζει μάτι. Και έπληξα λίγο. Αντίο βυζιά κοτόπουλου», έγραψε η παρουσιάστρια και... τερμάρτισε -επιτέλους- το διαδικτυακό ξεκατίνιασμα!

kavgas_germanou.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top