Μαίρη Συνατσάκη: έτοιμη για γάμο και παιδί με τον Στρατή;

Τι λέει η παρουσιάστρια για την σχέση της με τον τραγουδιστή

Μαίρη Συνατσάκη: έτοιμη για γάμο και παιδί με τον Στρατή;

Μπορεί με τον Μύρωνα Στρατή να είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, ωστόσο, για γάμο μάλλον θα αργήσουμε να ακούσουμε, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα λέει σε συνέντευξή της η Μαίρη Συνατσάκη...

«Την τελευταία φορά που με φαντασιώθηκα νυφούλα ήμουν στην έκτη δημοτικού. Αντιλαμβάνομαι την παράδοση και πόσο γλυκιά διαδικασία μπορεί να είναι για τους γονείς και τους συγγενείς, αλλά δεν είμαι πολύ αυτής της φάσης», λέει η παρουσιάστρια για τον γάμο.

Όσο για το ενδεχόμενο να γίνει μανούλα;
«Αν κάτι με συγκινεί πολύ και θεωρώ το σημαντικότερο που μπορείς να κάνεις είναι να φέρεις στον κόσμο ένα παιδί. Η μητρότητα είναι ό,τι πιο σημαντικό θα συμβεί στη ζωή μου, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή», απαντά η Μαίρη.

Ο τραγουδιστής, πάντως, μέχρι και... τις κουτάλες πιάνει στο χέρι για να ικανοποιήσει την αγαπημένη του. «Ο έρωτας περνά από το στομάχι μου σίγουρα, γιατί ο Μύρωνας μαγειρεύει στο σπίτι κι εγώ πλένω τα πιάτα», αποκαλύπτει η παρουσιάστρια, προσθέτοντας πως αυτό που κρατά ζωντανή την σχέση τους είναι το ότι επικοινωνούν με ειλικρίνεια και δεν κρύβουν ακόμα και πράγματα που μπορεί να ακουστούν δυσάρεστα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top