«Βγήκαν» τα μαχαίρια στο Dancing!

Kαι άρχισαν να λέγονται αλήθειες...

«Βγήκαν» τα μαχαίρια στο Dancing!

Πρώτη ανάρτηση: 5-1-2013 23:00

Για τους χαϊδεμένους και τους αδικημένους της επιτροπής του σόου χορού μίλησαν οι παίκτες μια ημέρα πριν το live της Κυριακής. Μάλιστα κάποιοι αποκάλυψαν ότι όχι μόνο πληρώνονται για να χορέψουν, αλλά επιζητούν και τη δημοσιότητα μέσα από το διαγωνισμό.

«Κοίταξε, δεν ξέρω αν υπάρχουν χαϊδεμένα παιδιά, αλλά πιθανότατα να υπάρχουν κάποιοι που να θέλουν να χαϊδεύονται!» είπε η Κέλλυ Κελεκίδου και μάλλον το καμπανάκι χτυπάει για τον Ηλία Βρεττό και την Ντορέτα Παπαδημητρίου που η βαθμολογία τους πιάνει πάντα ταβάνι!

«Κάθε ζευγάρι, πέρα της Ντορέτας και του Ηλία, βάζω κι εμάς μέσα, μπορεί κάποιες φορές να μας είναι αρεστό το αποτέλεσμα της βαθμολογίας και κάποιες να μην είναι. Όχι, πως είναι κακοπροαίρετο, ένα παραπονάκι. Θεωρούσαμε ότι αξίζαμε περισσότεροπρόσθεσε.


«Νιώθω πολύ τιμημένος από τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής. Είναι μεγάλη τιμή που μας βάζουν τόσο υψηλές βαθμολογίες και που αρέσει στον κόσμο.» δήλωσε από την μεριά του ο Ηλίας Βρεττός ενώ η Ντορέττα Παπαδημητρίου έσπευσε να διευκρυνίσει ότι δεν υπάρχουν χαϊδεμένα παιδιά στο Dancing.

Έπρεπε να περάσουν επτά Live για να ακουστούν αλήθειες για το show! Από τη μια η Κέλλυ Κελεκίδου που παραδέχεται ότι δεν πήγε στο Dancing μόνο για το φιλανθρωπικό του σκοπό..

«Ήταν ένα κίνητρο για εσάς η δημοσιότητα; - Κοίταξε, δε θα σου πω όχι, νομίζω ότι όλα συντελούν... Δεν είμαι πεινασμένη από τη δημοσιότητα, σαφέστατα όμως που κάνει καλό.»

..κι από την άλλη η Ντορέττα Παπαδημητρίου που απαντά με ειλικρίνεια για το αν πληρώνονται οι παίκτες!

«Η αλήθεια είναι πως όντως παίρνουμε κάποια χρήματα για το Dancing. Δεν ισχύει αυτό που ακούστηκε κάποια στιγμή πως φέτος οι συμμετέχοντες δε θα έπαιρναν καθόλου χρήματα λόγω κρίσης! Όμως τα χρήματα αυτά είναι συμβολικά.»


Μέσα σε όλα αυτά.. ήρθε και το ατύχημα της Έλενας Παπαβασιλείου που έχασε τις αισθήσεις της, όταν έπεσε από μια καρέκλα κατά τη διάρκεια της πρόβας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top