Από ποιά πόλη γράφονται τα περισσότερα tweets;

Οι πιο ενεργοί και οι δημοφιλέστερες γλώσσες στο Twitter

Από ποιά πόλη γράφονται τα περισσότερα tweets;

Από την πρωτεύουσα της Ινδονησίας, Τζακάρτα, προέρχονται τα περισσότερα tweets στον κόσμο, σύμφωνα με την εταιρεία Semiocast!

Σύμφωνα με στοιχεία από 517 εκατομμύρια profiles, η Τζακάρτα άφησε πίσω της μεγάλα φαβορί όπως η Νέα Υόρκη, το Τόκιο, το Λονδίνο και το Σάο Πάολο, ενώ έκπληξη έχουμε και στην 6η θέση, όπου το Μπαντούνγκ, επίσης της Ινδονησίας, ξεπερνά το Παρίσι!

Mέχρι τα τέλη Ιουλίου, το σύνολο των λογαριασμών στο Twitter ξεπέρασε το μισό δισεκατομμύριο, από τους οποίους τα 140 εκατομμύρια βρίσκονται στις ΗΠΑ, που είναι και η πιο ενεργή χώρα

Οι ΗΠΑ εκπροσωπούν το 27,4% του συνόλου των χρηστών του Twitter παγκοσμίως, σημειώνοντας πτώση από το 28,1% στις αρχές του έτους. Ανοδος της δημοτικότητας του Twitter σημειώνεται στη Βραζιλία, ενώ επιβράδυνση σημειώνει η ανάπτυξή του πλέον στην Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα, χωρίς όμως αυτό να επηρεάζει τις «επιδόσεις» των χωρών αυτών όσον αφορά τον αριθμό των tweets.

Τέλος, τα αγγλικά και τα ιαπωνικά είναι οι πι�� διαδεδομένες γλώσσες στο Twitter, ενώ αύξηση παρουσιάζουν τα γραμμένα στα αραβικά tweets.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top