Ρούλα Κορομηλά: «Η αποτυχία είναι μια εμπειρία και απαιτεί ψυχραιμία»

Άνοιξε την καρδιά της η παρουσιάστρια-Διαβάστε τη συνέντευξη

Ρούλα Κορομηλά: «Η αποτυχία είναι μια εμπειρία και απαιτεί ψυχραιμία»

​Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Ρούλα Κορομηλά, μιλώντας για την δύσκολη διαδρομή που ακολούθησε στην τηλεόραση, τι σημαίνει αποτυχία για την ίδια, τις ανακρίβειες που έχουν γραφτεί για την υγεία της, τον έρωτα κα�� τα παραμύθια.

Για τις ανακρίβειες που έχουν γραφτεί για την υγεία της

«Το τι ακούγεται από το τι πραγματικά συμβαίνει απέχει πολύ από την πραγματικότητα και την αλήθεια. Ρόλος μου δεν είναι να επιβεβαιώνω ή να διαψεύδω όσα ανόητα ακούγονται. Δεν θα κάνω σε κάποιους τη χάρη να ασχοληθώ μαζί τους. Ειδικά όταν τολμάνε να διαδίδουν τέτοιου είδους ανακριβείς πληροφορίες, λυπάμαι. Είμαι καλύτερα από ποτέ και πιο δυνατή από ποτέ»!

3.jpg5.jpg
«Μιλάω καλά τη γλώσσα της αλήθειας»

«Ρόλους τόλμησα να υποδυθώ με δόσεις αυτοσαρκασμού μόνο στις εκπομπές μου και για λίγα λεπτά. Μιλάω καλά τη γλώσσα της αλήθειας. Εκτιμώ όχι όσους με επαινούν για καθετί που κάνω ή λέω, αλλά όσους με επιπλήττουν για τα αποπήματά μου. Το μεγαλύτερο δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε σε κάποιον που αγαπάμε είναι να τον πείσουμε έμπρακτα ότι τον αποδεχόμαστε όπως είναι. Εκείνος που αγαπώ θέλω να είναι ελεύθερος ακόμα και από μένα».

Διακρίνει τον λόγο που την πλησιάζει κάποιος πλέον;

«Νομίζω πως το τσακώνω στον αέρα αυτό» υποστηρίζει η ίδια.

Οι δυσκολίες στη διαδρομή που ακολούθησε και το μάθημα που πήρε

«Διαδρομή χωρίς εμπόδια δεν έχει σημαντικό προορισμό. Οι αντιξοότητες συμβαίνουν για κάποιον λόγο. Δεδομένα δεν υπάρχουν. Άσε που πιστεύω πως όσοι αποφεύγουν τις δύσκολες επιλογές, ζουν μια ζωή που δεν διαλέγουν οι ίδιοι. Το κέρδος μου είναι ότι δεν έχω αλλάξει. Ίδια είμαι και το ίδιο αγαπώ».

6.jpg
«Δεν μετανιώνω για τίποτα»:

«Δεν ξανασκέφτομαι ότι πέρασε στο παρελθόν και απολαμβάνω τα πάντα. Λένε πως η αποτυχία είναι η μητέρα της επιτυχίας. Επιτυχία σημαίνει για μένα ειλικρίνεια. Η αποτυχία είναι μια εμπειρία και χρειάζεται ψυχραιμία. Είναι προτιμότερο να αποτύχεις καινοτομώντας παρά να πετύχεις μιμούμενος».

Που συναντά την ευτυχία η παρουσιάστρια

«Στα πολύ απλά πράγματα, σε μικρές και μεγάλες στιγμές τις οποίες φροντίζω να ζω σε όλο τους το μεγαλείο. Σε ό,τι με κάνει να αισθάνομαι καλά, γεμάτη, ήρεμη, δημιουργική, χαρούμενη και ευδιάθετη».

Θα έρθει ένας καινούργιος έρωτας το 2013; «Το πρόλαβαν οι προηγούμενες» είπε.

7.jpg
Η παρουσιάστρια τους τελευταίους μήνες αποφάσισε να ξεκινήσει να γράφει παραμύθια. Η έμπνευση όπως δηλώνει η ίδια της ήρθε ένα απόγευμα του καλοκαιριού που χάζευε τον συννεφιασμένο ουρανό.

Ενώ κλείνει, λέγοντας πως «είμαι καλύτερα από ποτέ και πιο δυνατή από ποτέ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top