Νέο «χτύπημα» για τη Νανά Καραγιάννη: την απέλυσαν!

«Έκατσε βολικά σε κάποιους ότι δεν ήμουν καλά για καιρό...»

Νέο «χτύ��ημα» για τη Νανά Καραγιάννη: την απέλυσαν!

Με το... αριστερό μπήκε το 2013 για τη Νανά Καραγιάννη: την ώρα που συνεχίζει την προσπάθειά της κόντρα στην ανορεξία, απολύθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό στον οποίο εργαζόταν!

«Τhe End» έγραψε στο Facebook η Νανά, ανακοινώνοντας τη λήξη της συνεργασίας της με τον «Kiss Fm», μετά απο χρόνια παρουσίας της στην πρωινή ζώνη του σταθμού.

Εδώ και λίγο καιρό, η ραδιοφωνική παραγωγός επέστρεψε στους κανονικούς της ρυθμούς, μετά και την εισαγωγή της στο νοσοκομείο λόγω της ανορεξίας. «Ουσιαστικά, τώρα νιώθω πραγματικά έτοιμη. Ίσως επειδή έχω ταλαιπωρηθεί χρόνια πολλά, ίσως γιατί είμαι και μεγαλοκοπέλα. Ενδεχομένως γιατί έχω περισσότερα κίνητρα ή τώρα αντιλήφθηκα πραγματικά τις διαστάσεις και τις ολέθριες συνέπειες της όλης μου περιπέτειας. Τώρα είμαι έτοιμη και πιστεύω ότι θα την κερδίσω αυτή τη μάχη», έχει δηλώσει η ίδια.

Απαντώντας στα σχόλια φίλων της, η ραδιοφωνική παραγωγός άφησε να διαφανεί η στεναχώρια της, αλλά και η πικρία για κάποια άτομα: «πολύ βολικά έκατσε σε ορισμένους ότι δεν ήμουν καλά για αρκετό καιρό», έγραψε!

νανα_FB.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top