Με μισθό... 5.900 ευρώ στη ΝΕΤ ο Μαμαλάκης;

Τι λένε πληροφορίες για τον μισθό του - έντονη αντίδραση από τον μάγειρα

Με μισθό... 5.900 ευρώ στη ΝΕΤ ο Μαμαλ��κης;
Εντύπωση προκαλεί η δημοσίευση των μηνιαίων απολαβών του Ηλία Μαμαλάκη από τη ΝΕΤ, τη στιγμή που ο μάγειρας δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τα σχόλια που έκαναν κάποιοι δημοσιογράφοι, με αφορμή την αποχώρησή του από την εκπομπή «Μεσογείων 136».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» που επικαλείται στοιχεία από την ιστοσελίδα «Διαύγεια», ο μάγειρας υπέγραψε με την κρατική ΤV έναντι 5.000 ευρώ τον μήνα, συν 900 ευρώ από το εγκεκριμένο κοστολόγιο της ΕΡΤ.

«Θα ήθελα όσοι δημοσιογράφοι διαβάσουν αυτό το κείμενο να μην με ξαναενοχλήσουν ποτέ πια, εκτός εάν θέλουν να τους μιλήσω για άλλα πράγματα, για τα όνειρα, για τους αγγέλους, τα μακρινά ταξίδια, την αγριεμένη Κεντρική Αφρική, τη γλυκύτητα των ανθρώπων της Σοβιετικής Ένωσης και τα κύματα του Ωκεανού στον Καναδά», γράφει ο Ηλίας Μαμαλάκης στην ιστοσελίδα του.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Star, η Ανθή Σαλαγκούδη, παρουσιάστρια του «Μεσογείων 136», δήλωσε ότι δεν υπήρξε καβγάς που οδήγησε στην αποχώρηση του μάγειρα, αλλά ο ίδιος επικαλέστηκε επαγγελματικούς λόγους και έφυγε.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top