Σ. Σταμάτη: «Μου την έπεσε ο Στρος Καν»

«Είναι γλοιώδης και πέφτουλας»

Σ. Σταμάτη: «Μου την έπεσε ο Στρος Καν»
Αποκάλυψη… σοκ έκανε η Σάσα Σταμάτη σήμερα στο «Πρωινό mou»!!!! Στο παρά τσακ μας είπε η δημοσιογράφος, δεν βρέθηκε στη θέση της… καμαριέρας, αφού όπως αποκάλυψε, το περασμένο καλοκαίρι της την έπεσε ο Ντομινίκ Στρος Καν!

Είχε βγει που λέτε η Σάσα σε γνωστό bar – restaurant στην παραλιακή και εκεί που καθόταν με την παρέα της σε μια ωραία ροτόντα και γιόρταζαν τα γενέθλια ενός φίλου της μακιγιέρ, την πλησιάζει μια ξανθιά κοπέλα και της λέει στα αγγλικά να πάει να κάτσει στο τραπέζι τους.

Η Σάσα όμως, που όπως είπε δεν το έχει με τα αγγλικά, δεν κατάλαβε περί τίνος πρόκειται και δεν έδωσε σημασία. Μάταια της έλεγε η καλή του Σρόιτερ, ότι σε εκείνο το τραπέζι καθόταν ο Στρος Καν. Εκείνη όταν το κατάλαβε ήταν πλέον αργά.

Πάντως ο Ντομινίκ δεν έκανε καθόλου καλή εντύπωση στη Σάσα.

«Είναι γλοιώδης και πέφτουλας. Ο τύπος είναι του ρητού, μ@@ν@ να’ ναι κι ότι να’ ναι», είπε η δημοσιογράφος για τον πρώην Γενικό Διευθυντή του ΔΝΤ.

Βέβαια, όταν κατάλαβε ποιος της έκανε καμάκι το μετάνιωσε πικρά γιατί της έφυγε το ρεπορτάζ μέσα από τα χέρια, όμως το σίγουρο είναι ότι δε θα ανταποκρινόταν στο φλερ του Ντομινίκ.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top