Α. Σαλαγκούδη: «Με έχουν στοχοποιήσει»

«Είναι άδικο να με κρίνουν λόγω του ονόματός μου»

Α. Σαλαγκούδη: «Με έχουν στοχοποιήσει»
Για τη σφοδρή κριτική που της έχει ασκηθεί μίλησε σε συνέντευξή της η Ανθή Σαλαγκούδη, τονίζοντας ότι την κρίνουν χωρίς να έχουν δει τη δουλειά της.

«Η κριτική καλοπροαίρετη ή κακοπροαίρετη είναι κάτι αναμενόμενο ιδιαίτερα για έναν άνθρωπο που βρίσκεται στο ξεκίνημά του. Σίγουρα δεν είμαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία στην οποία έχει ασκηθεί κριτική στον χώρο της τηλεόρασης. Είναι άδικο όμως να με κρίνει κάποιος, όχι λόγω της δουλειάς μου, αλλά λόγω του ονόματός μου. Η αλήθεια είναι ότι με στεναχώρησαν πολύ όσα ειπώθηκαν, γράφτηκαν πριν ακόμα προλάβει να βγει η εκπομπή στον αέρα, ώστε να με δουν για να μπορέσουν να βγάλουν συμπεράσματα, αλλά έχω μάθει να αγωνίζομαι και να παλεύω», είπε.

Τονίζει μάλιστα ότι όσα ακούστηκαν δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

«Αναπτύχθηκε μια παραφιλολογία γύρω από το όνομά μου που δεν είχε σχέση με την πραγματικότητα. Απλά κάποιοι πάτησαν πάνω στην ταμπέλα “κόρη πολιτικού” και εκμεταλλευόμενοι το λαϊκό αίσθημα της απαξίωσης που υπάρχει γύρω από τους πολιτικούς θέλησαν να με στοχοποιήσουν. Αισθάνομαι έτσι γιατί δεν μου έδωσαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έστω και ένα λεπτό τηλεοπτικής μου παρουσίας πριν μου επιτεθούν. Αν σου πω ότι δεν στεναχωρήθηκα ή ότι δεν με άγγιξε καθόλου, θα ήταν ψέμα. Έκανα όμως υπομονή και συγ��εντρώθηκα στη δουλειά μου», είπε.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που έρχεται σε θέση άμυνας όπως λέει:

«Σε ότι αφορά στα επαγγελματικά μου έχω βρεθεί πολλές φορές σε θέση άμυνας και έχω δεχτεί κριτική λόγω του ονόματός μου και όχι της δουλειάς μου. Όλοι πρέπει να αποδεικνύουν την επαγγελματική τους επάρκεια στη δουλειά. Στη δική μου περίπτωση είναι πιο δύσκολο γιατί συναντάω αυτή την προκατάληψη πριν ακόμα ξεκινήσω».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top