Ποια είναι τα φαβορί του Dancing With The Stars;;;

Λιώνουν στις πρόβες για το πρωτοχρονιάτικο Live!

Ποια είναι τα φαβορί του Dancing With The Stars;;;

​Και φαβορί και σέξι φαίνεται να είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Έλενα Παπαβασιλείου!

Η πρώτη με τον τελευταίο της χορό άναψε φωτιές στον αντρικό πληθυσμό και την έφερε και στην πρώτη θέση της βαθμολογίας: «Όσο περνάνε οι Κυριακές έχω ένα μεγαλύτερο άγχος και γιατί πρέπει να δείχνεις όλο και περισσότερα πράγματα και πια πόσα να δείξεις!», είπε η Ντορέττα!

«Μετά το 9αρη που πήρα την Κυριακή αγχώθηκα!», συμπλήρωσε.

Από την άλλη η Έλενα Παπαβασιλείου περιμένει μια καλύτερη βαθμολογία!

Λιώνουν στις πρόβες για το πρωτοχρονιάτικο Live!

Oύτε γραμμάριο από τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα δεν μένει στους επωνύμους του ντάνσινγκ... από πρόβα φεύγουν σε πρόβα πηγαίνουν!

Μπορεί ο Νίκος Κουρκούλης να μην βλέπει ολοκληρωμένοι χορογραφία της Κέλλυς Κελεκίδου στο σπίτι... από τα λόγια της φαίνεται όμως πως κάτι καλό του ετοιμάζει για το live της πρωτοχρονιάς! Tο τραγούδι που θα χορέψει το έχει διαλέξει εκείνη και μιλά για το πόσο σημαντικό είναι το χαμόγελο και η αγκαλιά στις δυσκολίες της σχέσης!

O Νίκος Αναδιώτης όλες τις χορογραφίες τις αφιερώνει στη γυναίκα του Β��σιλική, που τη προηγούμενη Κυριακή βρέθηκε για πρώτη φορά τρίτος στη βαθμολογία και παραλίγο να δει την έξοδο αφού ήταν υποψήφιος για αποχώρηση μαζί με τον Κώστα Κρομμύδα και ο ίδιος δήλωσε ότι δεν το περίμενε...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top