Απίστευτο: Δημοσιογράφος έκλεψε το κινητό συναδέλφου του και μετά την εκβίαζε!

Όλα έγιναν σε συνέντευξη τύπου

Απίστευτο: Δημοσιογράφος έκλεψε το κινητό συναδέλφου του και μετά την εκβίαζε!

Μετά το τέλος συνέντευξης τύπου της υπουργού τουρισμού Ολγας Κεφαλογιάννη που παρευρέθηκαν δημοσιογράφοι, μια δημοσιογράφος εφημερίδας του τουριστικού ρεπορτάζ αντιλήφθηκε ότι είχε χάσει το κινητό της τηλέφωνο!

Μετά από λίγες ώρες άρχισε να λαμβάνει εκβιαστικά emails από άγνωστο χρήστη που ισχυριζόταν ότι έχει στη διάθεσή του το κινητό της τηλέφωνο ενώ επιπλέον δεχόταν και εκβιαστικά τηλεφωνήματα!

Η γυναίκα αμέσως απευθύνθηκε και κατήγγειλε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αυτό που της συνέβη!

Όμως, σε έρευνες, που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή, από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, παρουσία Εισαγγελικού λειτουργού, στις διευθύνσεις που εντοπίστηκαν και σχετίζονται με τις παραπάνω συνδέσεις, εντοπίστηκε το κλεμμένο κινητό τηλέφωνο.

Έτσι από την αστυνομική ψηφιακή έρευνα προέκυψε ότι οι συνδέσεις από τις οποίες εστάλησαν τα παραπάνω μηνύματα αντιστοιχούν στο περιβάλλον ενός 50χρονου επίσης δημοσιογράφου!

Επιπλέον ταυτοποιήθηκε ηλεκτρονικά ο 50χρονος, ως ο αποστολέας των επίμαχων μηνυμάτων, ενώ κατασχέθηκαν δυο σκληροί δίσκοι, οι οποίοι θα αποσταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Η δικογραφία θα σταλεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top