Π. Κωστόπουλος: «Να πάει στο διάολο η χρονιά που φεύγει»

«Θέλω να ξαναξεκινήσω τη ζωή μου»

Π. Κωστόπουλος: «Να πάει στο διάολο η χρονιά που φεύγει»

Για τη δύσκολη χρονιά που φεύγει και τις προσδοκίες του από τη νέα χρονιά μίλησε αποκλειστικά στο STAR ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Ο παρουσιαστής, μιλώντας στην κάμερα δεν έκρυψε ότι το 2012 ήταν ζόρικο και ανυπομονεί να φύγει και να μην ξαναέρθει.

«Από τη χρονιά που φεύγει θέλω να κρατήσω μό��ο τις ώρες που πέρασα με τον γιο μου. Όλα τα άλλα να πάνε στο διάολο», είπε χαρακτηριστικά.

Φέτος τις γιορτές θα τις περάσει με την οικογένειά του, τα παιδιά του και την σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού που σε όλες τις δυσκολίες στέκεται δίπλα του βράχος.

«Δεν είναι υποχρέωσή της αυτό. Εκεί στο γάμο δε λένε στα καλά και στα κακά, στην υγεία και στην ασθένεια, στη φτώχεια και στον πλούτο; Έτσι δε λένε οι Αμερικανοί. Εμένα μου αρέσει αυτό», είπε.

Όπως εξομολογήθηκε μάλιστα αυτό που θέλει τώρα είναι να ξεκινήσει και πάλι τη ζωή του από την αρχή.

«Εγώ αυτή τη στιγμή θέλω να ξαναξεκινήσω τη ζωή μου με το νέο μου περιοδικό και θέλω να είμαι cool. Είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου. Είναι ένα περιοδικό στο iPad που πάς και το κατεβάζεις και έχει και βίντεο πολλών ανθρώπων και είναι πολύ ωραίο», είπε.

Όσο για τους καλεσμένους στην εκπομπή του. Φέτος όπως λέει δε θέλει να έχει αποκλειστικά πρόσωπα της showbiz.

«Εγώ φέτος δε θέλω να είμαι με ανθρώπους της showbiz, δεν με ενδιαφέρουν. Με ενδιαφέρουν μόνο αυτοί οι άνθρωποι που έχουν κάνει πολλά πράγματα στη ζωή τους, που έχουν να πουν πολλά για την προσωπική τους ζωή. Με συγκινεί πιο πολύ από το να ακούσω για εκατοστή φορά αν η Τζένη Μπαλατσινού ψήνει κουλουράκια», τόνισε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top