Γιώργος Παπαδάκης: «γούστο μου και καπέλο μου να φύγω μια μέρα»

Με... τα δημοσιεύματα για την χριστουγεννιάτικη απουσία του άρχισε την εκπομπή

Γιώργος Παπαδάκης: «γούστο μου και καπέλο μου να φύγω μια μέρα»

Α πα πα... πού πήγε το πνεύμα των Χριστουγέννων; «Γούστο μου και καπέλο μου να φύγω μία μέρα», είπε στην αρχή της εκπομπής ο Γιώργος Παπαδάκης, σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα για την (εορταστική) απουσία του από το πλατό.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο παρουσιαστής πήρε άδεια την Δευτέρα, παραμονή των Χριστουγέννων, «τσιμπώντας» εορταστικό πενθήμερο (μαζί με το Σαββατοκύριακο που προηγήθηκε και τις αργίες της 25ης και της 26ης Δεκεμβρίου), για να περάσει όμορφες στιγμές με την οικογένεια και το πρώτο του εγγονάκι, που ήρθε στον κόσμο πριν από περίπου ένα μήνα.

«Βγήκαν κακόβουλα σχόλια ότι την κοπάνησε ο Παπαδάκης... Γούστο μου και καπέλο μου να φύγω μία μέρα μετά από 22 χρόνια, που δεν έχω λείψει ποτέ», είπε εμφανώς ενοχλημένος.
Καλέ δεν είπαν τίποτα κακό οι άνθρωποι – δημώδης έκφραση είναι το «την κοπάνησε»!

Μάλιστα, έσπευσε να μας ενημερώσει και... για τις άδειες του «Πρωινό ΑΝΤ1», ανακοινώνοντας ότι την Δευτέρα θα απουσιάσει η Ντόρα Κουτροκόη και την Παρασκευή ο Ντίνος Σιωμόπουλος. Πάλι καλά, δηλαδή, που δεν μας είπε και πότε παίρνουν άδεια οι πίσω από τις κάμερες...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top