Ρούλα Κορομηλά: «είμαι ακόμα στην τηλεόραση»

Τι λέει για το συμβόλαιό της και όσους ζητούν να αποσυρθεί

Ρούλα Κορομηλά: «είμαι ακόμα στην τηλεόραση»

«Είμαι καλά! Μην ψάχνετε να βρείτε σκιές και μαύρα σύννεφα! Στον δικό μου ουρανό τα σύννεφα είναι γαλάζια και φωτεινά», δήλωσε η Ρούλα Κορομηλά, προσθέτοντας πως είναι ακόμα στην TV!

Η κάμερα του Star «πέτυχε» την παρουσιάστρια στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της και εκείνη μίλησε για τις πληροφορίες που θέλουν τον Alpha να μην ανανεώνει το συμβόλα��ό της, αλλά και τις κριτικές που δέχεται.

«Είμαι στην τηλεόραση, δουλεύω για την τηλεόραση. Δουλεύω για τα παιδιά τις τηλεόρασης και είναι καλύτερο σ’ αυτή τη φάση να δουλεύω για τα παιδιά που είναι πιο νέα και εγώ να είμαι πιο αποστασιοποιημένη», δήλωσε η Ρούλα.

Στο μεταξύ, η Ντέπυ Γκολεμά ζητά από την παρουσιάστρια να αποσυρθεί από την τηλεόραση και η παρουσιάστρια δεν παρέλειψε να της απαντήσει.

«Δεν θέλω να σχολιάσω ούτε τι είπε η Ντέπη, ούτε κανένας συνάδελφος. Δεν διάβασα, δεν διαβάζω και δεν μ’ απασχολεί αυτό το κομμάτι. Ο καθένας είναι ελεύθερος να δρα και να μιλά και να γράφει όπως θέλει και όπως φαντάζεται. Δεν θα καθίσω να απαντήσω σε κάποιον που έχει κάποια γνώμη για μένα. Για όνομα του Θεού! Να κάθεσαι και να αποδεικνύεις ότι δεν είσαι ελέφαντας; Όλα μια χαρά», είπε η Ρούλα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top