Είναι επίσημο: στην Eurovision του 2013 η Ελλάδα!

Ανακοινώθηκαν οι συμμετοχές – τι «ακούγεται» για την εκπροσώπησή μας

Είναι επίσημο: στην Eurovision ��ου 2013 η Ελλάδα!

Αφού ζήσαμε το θρίλερ «πάμε – δεν πάμε Eurovision», ήρθε η στιγμή να... ανακοινωθεί και επίσημα: από την ΕΡΤ δεν ειπώθηκε λέξη, όμως, η Ελλάδα είναι μεταξύ των 39 χωρών που ανακοίνωσε η EBU ότι θα δούμε στο Μάλμε της Σουηδίας τον Μάιο που μας έρχεται!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, Τουρκία, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Πορτογαλία και Σλοβακία δεν θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση του 2013 για διαφορετικούς λόγους η καθεμία, ενώ επιστρέφει η Αρμενία, που το 2012 δεν πήγε στο Μπακού λόγω των τεταμένων σχέσεών της με το Αζερμπαϊτζάν.

Οι λεπτομέρειες της συμμετοχής μας αναμένεται να ανακοινωθούν από την ΕΡΤ αφού φάμε κουραμπιέδες, μελομακάρονα και βασιλόπιτα, τουτέστιν στις αρχές του νέου χρόνου!

Τι λένε οι φήμες για την συμμετοχή της Ελλάδας

Χωρίς να έχει γίνει γνωστό επίσημα, χορηγός της ελληνικής αποστολής στο Μάλμε φαίνεται πως είναι το μουσικό κανάλι MAD, ενώ άγνωστο παραμένει το πότε και το πώς θα επιλεγεί ο καλλιτέχνης και το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει.

Σύμφωνα με την ονοματολογία που έχει ήδη αρχίσει και την οποία έχει παρουσιάσει το star.gr, οι ιθύνοντες της ΕΡΤ έχουν στραφεί σε «μεγάλα» ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.

Κρούση έγινε στην «Μy Number One» Έλενα Παπαρίζου, αλλά αρνήθηκε, ενώ προτάσεις λέγεται πως έχουν δεχθεί η Ελένη Φουρέιρα, η Demy και η Θωμαΐς Απέργη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top